Rakennuttamisen ammattilaisia

A-Insinöörit
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 16.9.2021 Hae viimeistään 30.9.2021

Onko rakentaminen intohimosi? Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon! Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden ja innon.

Haemme rakennuttamisen ammattilaisia osaksi kasvavaa toimintaamme pääkaupunkiseudulla

Projektipäällikkö/projekti-insinööri, Espoo

Vastaat rakennushankkeiden projektinjohto- ja rakennuttamistehtävistä toimenkuvasi mukaisesti muun rakennuttamisen henkilöstön tuella. Sinulla on mahdollisuus osallistua toimintamme kehittämiseen ja tarjoustoimintaan. Olet koulutukseltasi rakennusalan diplomi-insinööri tai insinööri, ja sinulla on aiempaa kokemusta suunnittelu-, urakointi- tai rakennuttamistehtävistä.

LVIA- / sähkötöiden asiantuntija ja -valvoja, Espoo

Vastaat rakennushankkeiden LVIA-asiantuntija ja -valvontatehtävistä tai sähköasiantuntija ja -valvontatehtävistä muun rakennuttamisen henkilöstön tuella. Olet koulutukseltasi diplomi-insinööri, insinööri tai teknikko, ja olet toiminut urakoitsijan palveluksessa työnjohtajana tai LVIA-/sähkösuunnittelijana tai rakennuttajaorganisaation LVIA-/sähköasiantuntijana/-valvojana.

Arvostamme yrittäjähenkistä otetta työskentelyyn, yhteistyö- ja aloitekykyä sekä taitoa kuunnella asiakasta.

Tarjoamme ammattitaitoisen ja tukea antavan tiimin, viihtyisän työympäristön, mielenkiintoiset hankkeet ja käyttöösi alan parhaat työkalut. Satsaamme siihen, että ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Työyhteisömme on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista (Innostavimmat työpaikat 2020).

Tutustu meihin ja täytä hakemuksesi 30.9.2021 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lopullisen toimenkuvasi voimme räätälöidä kokemuksesi ja mielenkiinnon kohteidesi perusteella.

Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä antavat:

  • Teollisuus-, logistiikka-, autokauppa- ja datakeskusrakennuttaminen
    Rakennuttajapäällikkö Toni Liimatainen, 040 7678 959, toni.liimatainen@ins.fi
  • Toimitila-, liike- ja asuinrakennuttaminen sekä julkinen sektori
    Yksikönjohtaja Anu Kuoppamäki, 050 341 1360, anu.kuoppamaki@ains.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi