Projektipäällikkö, projekti-insinööri

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 8.6.2020 Hae viimeistään 14.6.2020

Tuotamme HSY:ssä kunnallisia vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. Teemme kanssasi maailman kestävimmän kaupunkiseudun. www.hsy.fi.

Haemme Helsinkiin Ilmalaan vesihuollon investoinnit-osastolle

>> PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

>> MÄÄRÄAIKAISTA PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ 1.9.2020–31.8.2021 

Me vesihuollon investoinnit-osastolla huolehdimme noin 40 ammattilaisen voimin HSY:n vesihuolto-omaisuuden hallinnasta. Projektoimme, suunnittelemme ja rakennutamme uutta verkostoa ja laitoksia sekä saneeraamme vanhaa. Käytämme vesihuolto-omaisuutemme rakentamiseen ja saneeraamiseen Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella yli 100 miljoonaa euroa vuodessa.

Työskentelet vesihuollon verkostoprojektit-yksikössä, jonka tehtäviin kuuluvat runkoverkkohankkeet ja verkostosaneerausinvestoinnit. Vastaat vaativien verkostosaneeraus- ja uudisrakennushankkeiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Huolehdit hankkeiden suunnittelusta, kilpailutuksesta, rakennuttamisesta ja käyttöönotosta.

Sinulla on alalle soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto. Projektipäällikön tehtävässä edellytämme vankkaa kokemusta infrahankkeiden läpiviemisestä. Projekti-insinöörin tehtävässä edellytyksenä on noin kahden vuoden kokemus infra-alalta.

Arvostamme:

  • vastuullisuutta
  • ammattimaista otetta
  • oma-aloitteisuutta
  • huolellisuutta
  • yhteistyötaitoja.

Tarjoamme:

  • monipuolisia työtehtäviä
  • vakaan työpaikan
  • mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa
  • tueksesi asiantuntevat kollegat sekä monialaisen työyhteisömme osaamisen ja resurssit
  • hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun.

 

Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.  Viihtyisät uudet toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalassa ja meillä on myös hyvät etätyömahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Ilpo Korhonen, puh. 050 340 5383, ilpo.korhonen@hsy.fi .

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 14.6.2020.

Hae projektipäällikön tehtävää

Hae projekti-insinöörin tehtävää

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi