Projektipäällikkö, rakennustyövalvoja, sähkötyönvalvoja, LVIA-valvoja, Tampere

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 31.3.2021 Hae viimeistään 18.4.2021

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Tampereelle rakennuttamisen projektipäällikköä sekä rakennustyönvalvojaa, sähkötyönvalvojaa ja LVIA-valvojaa.

Projektipäällikkönä johdat hankkeita tiimisi kanssa, johon lisäksesi kuuluvat tyypillisesti projekti-insinööri, rakennustyönvalvoja, LVIA työnvalvoja ja sähkötyönvalvoja. Toimit hankkeissa johtavana konsulttina ja vastaat hankkeiden laadullisesta, ajallisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä.

Valvojana tehtäväsi on taustasi mukaan rakennus-, LVIA- tai sähkötyönvalvontaa. Johdat, valvot ja dokumentoit sopimuksenmukaista työn toteutusta ja toimit tilaajan edunvalvojana. Valvonta kattaa laadullisen, ajallisen ja kustannuksellisen valvonnan. Toimit asiantuntijan roolissa ja työsi on liikkuvaa eri työmailla.

Arvostamme:

  • kokemusta rakennusalan projektinjohtamisesta tai työnjohtotehtävistä
  • ammattimaista ja sitoutunutta otetta työhön
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • valmiuksia itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn.

Tehtävässä edellytetään vähintään AMK- tai opistotasoista rakennustekniikan tai talotekniikan tutkintoa. Työssäsi tarvitset myös suomen kielen taitoa ja hyvää tietoteknistä osaamista. Aiempi rakennuttamis- tai valvontakokemus ja alan pätevyydet ovat iso plussa!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kehittyvässä yrityksessä. Pääset mukaan monipuolisiin rakennushankkeisiin, joissa saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Tampereen keskustassa. Mukavassa työyhteisössämme tueksesi ja kollegoiksesi saat ison joukon rakennusalan ammattilaisia.

Hae meille helposti vastaamalla muutamaan hakemuslomakkeen kysymykseen ja liittämällä mukaan CV:si osoitteessa rekry.valvontakonsultit.fi. Hakuaika on 18.4. saakka. Toimithan kuitenkin ripeästi, sillä etenemme prosessissa sitä mukaa, kun hakemuksia tulee.

Vastaan mielelläni kysymyksiisi puhelimitse tai sähköpostitse: henkilöstöpäällikkö Anu Karppinen puh. 050 3133 412, anu.karppinen@valvontakonsultit.fi.

Hae tehtävää >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi