Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö, rata- ja ratasähköprojektit

Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 28.2.2024 Hae viimeistään 17.3.2024

Tule projektipäälliköksi Kaupunkiliikenteelle!

Etsimme motivoitunutta ja kokenutta projektipäällikköä liittymään joukkomme keskeiseen rooliin hankepalveluiden rata- ja ratasähköprojektitiimiin. Projektipäällikkönä vastaat esimerkiksi rataan tai sähkönsyöttöön liittyvistä peruskorjaus- ja uudisrakennushankkeiden läpiviennistä, ja tarkempi vastuualueesi muotoutuu oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Projektipäällikkönä olet projektin johtaja ja tilaaja. Ohjaat projektien suunnittelua ja toteuttamista, sekä vastaat projektien aikataulussa pysymisestä, laadusta ja kustannusten hallinnasta. Osan työajastasi vie projektien riskienhallinta, turvallisuuden koordinoiminen, sekä työmaakäynnit. Työssäsi teet yhteistyötä mm. Helsingin kaupungin eri tahojen, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja viranomaisten kanssa. Tiimin viime aikojen suurimpia projekteja ovat olleet mm. Ilmalan raitiotie, Hernesaaren raitiotie, metrosiltojen peruskorjaukset sekä metron sähkönsyöttöasemien saneeraukset. Projektipäällikkönä pääset osaksi seitsemän henkilön asiantuntevaa tiimiä.

Mitä haemme?

Rata- ja ratasähkötiimin projekteihin kuuluu osana raitio- ja metroinfran sähköistys, joten edellytämme sinulta sähköalan opintoja ja työkokemusta sähköalalta. Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi sähköinsinööri. Uudessa tehtävässäsi työskentelet niin sisäisten kuin ulkoistenkin yhteistyökumppaneiden kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat oleellisia ja sujuva suomen kielen taito on tarpeen.

Haemme

  • Osaamista sähkötekniikasta ja sen soveltamisesta projekteissa
  • Vahvaa kokemusta projektinhallinnasta
  • Kykyä työskennellä tiimissä ja johtaa projektiryhmää menestyksekkäästi
  • Erinomaisia viestintä- ja neuvottelutaitoja
  • Kykyä tehdä päätöksiä paineen alla ja ratkaista ongelmia luovasti
  • Innovatiivista ja aloitteellista asennetta
  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
  • Insinöörin tai vastaavan alan korkeakoulututkinto

Kokemus raideliikennealalta ja vahvavirtaprojekteista katsotaan eduksi, mutta oleellisempaa on, että sinulla on kyky löytää parhaat asiantuntijat projektillesi. Projektijohtamistyössä vaaditaan itsenäistä työskentelyotetta ja kykyä tehdä päätöksiä. Varmistat, että projektitiimilläsi on kaikki tarvittava tieto projektin onnistumisen kannalta ja pystyt reagoimaan nopeasti esiin tuleviin muutoksiin.

Miksi Kaupunkiliikenne?

Kanssamme saat todellisen mahdollisuuden vaikuttaa julkisen liikenteen kehitykseen pääkaupunkiseudulla ja osallistua yhteiskunnallisesti merkittäviin hankkeisiin, jotka hyödyttävät kymmeniä miljoonia matkustajia pääkaupunkiseudulla joka vuosi. Kehität osaamistasi alan ammattilaisten opastamana ja annamme kattavan opastuksen tehtävääsi ja tarvitsemiisi työkaluihin. Kaupunkiliikenne tarjoaa hyviä työsuhde-etuja, kuten työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja. Meillä on myös joustava työaika ja etätyömahdollisuus.

Lisätietoja

Jos tunnistat itsesi kuvauksestamme, jätä hakemus täältä > tai ota rohkeasti yhteyttä Niina Uusinarkaus 040 8272918 tai niina.uusinarkaus@kaupunkiliikenne.fi arkisin klo 9-15.

Lue lisää työskentelystä meillä täältä!

Hakuaika tehtävään päättyy 17.03. 2024

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat