Projektipäällikkö, SOTE Rakentaminen ja toimitilat

Vantaan kaupunki
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 9.12.2021 Hae viimeistään 15.12.2021

Projektipäällikkö, SOTE Rakentaminen ja toimitilat

Oletko juuri Sinä etsimämme innovatiivinen, ennakkoluuloton ja kehittämismyönteinen projektipäällikkö?
Projektipäällikkönä tehtäväsi on vanhus- ja vammaispalvelujen rakennushankkeiden, korjausinvestointien ja toimitilojen suunnittelu ja koordinointi yhteistyössä eri toimijoiden kanssa osana asiakaslähtöistä palvelua. Työtehtäviisi sisältyy toimitilojen toimintaan ja niiden kehittämiseen liittyvät tehtävät sekä uusien konseptien luonti asiakastarpeiden mukaisesti, yhteistyössä palveluyksikköjen ja asiakkaiden kanssa.

Koordinoit palveluyksiköiden ja palvelualueiden keskinäistä yhteistyötä sekä yhteistyötä tilakeskuksen ja VAV:n kanssa. Esimerkkejä korjaus- ja uudisrakentamiskohteista, joiden parissa projektipäällikkö tulee työskentelemään ovat mm. Myyrinkoti 3 lyhytaikaisyksikön ja Myyrmäen toimintakeskuksen peruskorjaaminen, Hämeenkylän uuden hoivakodin rakentaminen, Tikkurilan hyvinvointikeskuksen hankesuunnitelmassa mukana toimiminen  sekä Hakunilan vanhustenkeskuksen tarveselvityksen laadinta. Kalusteinvestointien ja sisustussuunnitelmien koordinointi ovan myös osa työnkuvaa.

Projektipäällikkönä varmistat  hankkeiden tavoitteellisen ja aikataulutetun etenemisen projektisuunnitelman osoittamalla tavalla. Lisäksi integroit hankkeet osaksi Vantaan sosiaali- ja terveystoimen sekä vanhus- ja vammaispalvelujen strategisia päämääriä yhdessä vanhus- ja vammaispalvelujen johtoryhmän kanssa.

Tehtävässä edellytetään kokemusta ja näyttöä projektin tuloksellisesta johtamisesta, kykyä toimia verkostoissa ja verkostoitua, vahvoja sosiaalisia taitoja, neuvottelutaitoja, päätöksentekokykyä, taitoa oppia ja omaksua tietoa nopeasti.

Vantaan Vanhus- ja vammaispalvelujen palvelualueeseen kuuluu neljä palveluyksikköä: Vantaan sairaala, Kotona asumisen tuki, Erityisasuminen sekä Ostopalvelut. Vanhus- ja vammaispalveluissa on palvelualuetasoinen Resurssikeskus. Henkilöstöä koko tulosalueella on n. 1 300, joista suurin osa hoitohenkilöstöä. Talousarvioin mukainen budjetti vuodelle 2021 on n. 215 milj. euroa.

Tarjoamme sinulle osaavan ja kehittyvän työyhteisön tuen, perehdytyksen sekä hienon mahdollisuuden itsesi kehittämiseen uudistuvissa vanhus- ja vammaispalveluissa. Tervetuloa meille töihin!

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai opistotason tutkinto sekä johtamis- ja kehittämiskokemus

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:  sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän ja vanhus- ja vammaispalvelujen asiakasryhmien tuntemusta

Luemme eduksi: 

  • aiemman työkokemuksen rakennusprojektien vetämisestä
  • erinomaisia verkosto-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • innovatiivista ja ennakkoluulotonta työotetta

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Työsuhteen kesto: Määräaikainen, ajalle 03.01.2022 – 31.12.2023
Palkkaus: 3793,64 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 15 min/viikko

Yhteystiedot:
Minna Lahnalampi-Lahtinen
Vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja
p.050 312 1815
minna.lahnalampi-lahtinen@vantaa.fi
arkisin klo 9-16 välillä, parhaiten sähköpostitse

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta >

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 15.12.2021 klo 16:00

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi