Projektipäällikkö suunnitteluohjaukseen

NCC
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 7.5.2020 Hae viimeistään 30.5.2020

Haemme uutta työkaveria pääkaupunkiseudun toimitilarakentamisen suunnittelunohjaukseen.

Toimitilarakentamisen hankkeemme ovat pääasiassa isoja ja monipuolisia hankekehitys- tai allianssihankkeita. Työn ehdoton suola on päästä työskentelemään osana asiantuntijatiimiä valtakunnan ykköshankkeissa. Jos sinulla on useamman vuoden työmaakokemus ja haluat oppia uutta sekä kehittää ja ohjata hankkeitamme kustannus-, laatu- ja suunnittelunohjauksen näkökulmasta, tämä paikka on sinua varten. Työssä sinulla on mahdollisuus kartuttaa osaamista sekä olla tekemisissä mielenkiintoisten ja haastavien hankekokonaisuuksien kanssa loistavien kollegoiden tukemana.

Tehtäväsi

Tehtävä NCC:llä ei rajoitu vain suunnitteluvaiheeseen, vaan tehtävä on kokonaisvaltainen projektijohtamisen tehtävä, jossa ollaan mukana hankkeen suunnittelu- ja hankekehitysvaiheesta aina kohteen valmistumiseen saakka. Tehtävänäsi on ohjata ja johtaa hankkeen suunnittelua niin, että projektin lopputulos täyttää sekä käyttäjien että asiakkaiden odotukset ja että hankkeelle asetetut laatu-, aikataulu- ja taloudelliset tavoitteet saavutetaan.

Mitä toivomme sinulta

Sinulla tulisi olla tehtävään rakennusalan koulutus (esim. rakennus-, LVIA- tai diplomi-insinööri, arkkitehti) ja vähintään 5-vuoden kokemus monipuolisista projektijohtamisen tehtävistä Rakennuttamisosaaminen ja suunnitteluohjauskokemus katsotaan eduksi.

Koska tehtävä on vastuullinen ja itsenäinen, toivomme että olet hyvä johtamaan omaa työtäsi ja omaat proaktiivisen ja keskustelevan yhteistyötä rakentavan työotteen. Tulet hyvin toimeen eri yhteistyötahojen kanssa ja osaat esittää vaikeatkin asiat diplomaattisesti ja ratkaisulähtöisesti.

Rakennustekninen osaaminen ja kiinnostus ovat edellytys suunnittelunohjauksen tärkeimmässä tavoitteessa, niin suunnitelmien laadun, talouden ja ennen kaikkea toimivuuden näkökulmasta. Luova ongelmanratkaisunkyky ja uteliaisuus luoda sekä ehdottaa parempia ratkaisuja ovat tehtävässä tärkeitä ja työssä onnistumisen tähtihetkiä!

Emme halua rajata tehtävää myöskään liian tiukasti totuttuihin toimintatapoihimme, vaan toivomme että sinulta löytyy myös kiinnostusta ja draivia kehittää kanssamme suunnittelunohjauksen prosesseja ja toimintatapaa.

Miksi NCC

Olemme ammattitaitoinen, vakaa ja kokenut rakentaja. NCC:llä työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. NCC arvostaa henkilöstönsä työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelee aktiivisesti sen puolesta. Me NCC:läiset haluamme tehdä aina parasta ja siksi panostammekin jatkuvaan kehitykseen. Päätoiminen työskentelypiste sijaitsee NCC:n Suomen pääkonttorissa pääkaupunkiseudun risteyskohdassa Ruskeasuolla, johon pääsee mukavasti, saavuitpa autolla, julkisilla liikennevälineillä tai polkupyörällä.

Tutustu NCC:hen työnantajana https://www.ncc.fi/tule-toihin/

Yhteystiedot ja haku
Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelujohtaja Mika Ukonmaanaho 050 377 2935, mika.ukonmaanaho@ncc.fi

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hae paikkaa heti tai viimeistään 30.5.2020 mennessä alla olevan Hae-painikkeen kautta. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Hae paikkaa tästä linkistä

Johnér

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi