Projektipäällikkö, Tilapalvelut-liikelaitos

Espoon kaupunki
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 19.10.2021 Hae viimeistään 15.11.2021

Projektipäällikön toimenkuvaan kuuluu projektien johtaminen erilaisissa kaupungin kiinteistöihin liittyvissä hankkeissa kuten esim. sisäilmakorjauksissa ja muissa rakennus- ja korjaushankkeissa. Päätehtävänä on korjaushankkeiden omistajuus ja koordinointi. Käytössäsi on liikelaitoksen eri alojen asiantuntijat ja puitesopimustoimittajat. Tehtävä sijoittuu Tilapalvelut-liikelaitoksen palvelutuotannon kunnossapidon sopimustyöt -yksikköön.

Työaika: 36 h 15 min /viikko

Sopimusala:
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön sekä tavoitehakuisia tehtävien suunnittelu- ja organisointitaitoja. Positiiviset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat välttämättömät samoin kuin nykyaikaiset ICT-osaamistaidot. Edellytämme laajojen kokonaisuuksien hallintaa.
Lisäksi edellytämme rakennusalan tai muun teknisen alan kokemusta ja vahvaa kokemusta projektien johtamisesta.

Arvostamme oman auton käyttömahdollisuutta. Kohteet sijaitsevat Espoossa.
Rakennusfysiikan ja sisäilma-asioiden osaaminen luetaan eduksi.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 550 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 245 milj. Euroa.

Lue lisää ja hae tehtävää >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi