Projektipäällikkö toimitilarakentamiseen

Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 14.2.2019 Hae viimeistään 6.3.2019

Meillä on käynnistymässä runsaasti erilaisia toimitilahankkeita: toimisto- ja yritystiloja, teollisia tuotantotiloja, kauppakeskuksia ja liikerakennuksia sekä logistiikka- ja varastokeskuksia. Pieniä ja suuria. Nyt etsimme tiimimme täydennykseksi projektipäällikköä vastaamaan pk-seudun hankkeistamme. Työpisteesi sijaitsee Vantaan toimistollamme Tikkurilan aseman yhteydessä.

Uudenlainen projektipäällikkörooli

Meillä projektipäällikkö astuu remmiin heti hankkeen myyntivaiheessa ja kulkee käsikynkkää asiakkaansa kanssa aina takuuajan päättymiseen saakka. Projektipäällikön tehtäviin sisältyy hankkeen kokonaisvaltaista hallinnointia lupaprosessista luovutukseen. Olemme KVR-urakoitsija eli valmiita suunnitelmia ei yleensä ole: silloin sinä pääset ohjaamaan suunnittelua talousohjatun rakentamisen malliin asiakkaan tarpeet huomioiden.

Näillä eväillä menestyt

Tässä tehtävässä tarvitset vahvaa rakennusteknistä osaamista – tokikaan kaupallisesta osaamisesta ei haittaakaan ole. Taustaksi tehtävään tarvitset rakennusmestarin tai -insinöörin koulutuksen ja aiempaa kokemusta työnjohdosta/työmaainsinöörin tehtävistä.

Onko sinulle ehtinyt jo kertyä kustannustietoisuutta, jotta tiedät kuinka asiakkaalle voidaan tarjota laadukkaita ja taloudellisesti järkeviä rakentamisen ratkaisuja? Olisi myös mahtavaa, jos sinulla olisi kiinnostusta suunnittelun ohjaukseen tai jopa aiempaa suunnittelunohjauskokemusta.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja tämä on aidosti tärkeää! Pystyt kuvailemaan itseäsi itsenäiseksi tekijäksi, uskallat tehdä päätöksiä ja kannat roolisi mukaisen vastuun. Sinulla on aitoa yhteistyökykyä ja -halua työyhteisön sisällä. Näillä aineksilla pääset pitkälle.

Miksi meille?

Työyhteisömme on tiivis ja vaalimme erinomaista ilmapiiriämme. Työsi saat tehdä hyvinkin itsenäisesti, mutta toki saat vakaan tuen, jotta homma pyörii. Toivomme myös, että sinäkin olisit halukas jakamaan osaamistasi muille.

Kattavien luontoisetujen lisäksi palkkaukseen kuuluu merkittävä tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Muistathan, että urakehityksesi ei suinkaan pysähdy tähän. Saat haastavampia hankkeita sen mukaan, mitä hartiasi jaksavat kantaa ja myöhemmin voit edetä omien toiveidesi mukaisesti myös muihin tehtäviin talon sisällä. Poikkea kahville ja päätetään yhdessä millaisista projekteista voisit aloittaa.

Joko innostuit?

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, soita suoraan rakennuspäälliköllemme Samulille p. 040 647 3741.

Voit myös hakea tehtävää täyttämällä hakemuksen tämän linkin kautta 6.3.2019 mennessä.

Kerro meille itsestäsi ja aiemmista projekteistasi. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi