Projektipäällikkö, työmaapäällikkö, työnjohtaja, tarjouslaskentapäällikkö ja laskija

Päivämäärät Julkaistu 26.1.2018 Hae viimeistään 4.2.2018

Tule meille viihtymään
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖKSI, TYÖMAAPÄÄLLIKÖKSI, TYÖNJOHTAJAKSI, TARJOUSLASKENTAPÄÄLLIKÖKSI TAI LASKIJAKSI exponentiaalisesti kasvavaan asiantuntijoidemme joukkoon, mikäli uuden oppiminen ja alan kehittäminen ovat lähellä sydäntäsi.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä pääasiassa pääkaupunkiseudulla, kilpailukykyisen palkan, kannustavan tulospalkkiojärjestelmän ja hyvät henkilöstöedut. Lisänä saat mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä pääsyn kasvavaan yritykseen ja sen tarjoamiin monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Projektipäällikkö:
Etsimme oma-aloitteista projektipäällikköosaajaa monipuolisiin maa- ja betonirakentamisen tehtäviin. Vastuualueenasi on yhden tai useamman projektin kokonaisvaltainen hallinta yhdessä työmaapäälliköiden ja muiden työmaatoimihenkilöiden kanssa. Tehtävässäsi vastaat projektien tuloksellisesta ja laadukkaasta läpiviennistä asiakkaiden tarpeet huomioiden.

Työmaapäällikkö:
Työmaapäällikkönä toimit työmaasi vastaavana työnjohtajana johtaen tuotantoa itsenäisesti, kustannustehokkaasti, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet täyttäen. Työmaalla toimit muiden työmaatoimihenkilöiden esimiehenä ja tukenasi on projektipäällikkö. Arvostamme oma-aloitteista, asiakasläheistä asennetta.

Työnjohtaja:
Pyörität työmaan arkea työmaapäällikön tuella. Voit olla kokeneempi tai urasi alkuvaiheilla oleva infrarakentaja. Peukutamme, mikäli olet halukas etenemään urallasi.

Tarjouslaskentapäällikkö:
Tule kehittymään Suomen tarjouslaskentapäälliköiden huippuosaajaksi. Vastaat tuloksellisesta infraurakoinnin tarjoustoiminnasta ja markkinoiden seurannasta. Ohjaat laskentatiimiä tavoitteiden saavuttamiseksi, johtoryhmä tukenasi. Ihailemme kekseliäitä ratkaisuja.

Tarjouslaskija:
Tehtäviisi kuuluu tarjottavien kohteiden määrälaskenta, ennakkotarjousten pyytäminen ja urakoiden hinnoittelu. Tukenasi on koko laskentatiimi. Olet tiiviissä vuorovaikutuksessa tuotannon kanssa hankkeiden käynnistämisessä. Arvostamme positiivista ajatusmaailmaa.

Lisätietoja projektipäällikön, työmaapäällikön ja työnjohtajan tehtävistä antaa Pohjola Rakennus Oy Infran tuotantojohtaja Mikko Iso-Markku (040 5505577) . Yhteydenotot mielellään arkisin klo 8:00 -9:00.
Hakemukset palkkatoiveineen 4.2.2018 mennessä osoitteeseen mikko.iso-markku@pohjolarakennus.fi.

Lisätietoja tarjouslaskentapäällikön ja tarjouslaskijan tehtävästä antaa Pohjola Rakennus Oy Infran tekninen johtaja Arto Mäkinen (040 5655 345). Yhteydenotot mielellään arkisin klo 8:00 – 9:00.

Hakemukset palkkatoiveineen 4.2.2018 mennessä osoitteeseen arto.makinen@pohjolarakennus.fi.

Pohjola Rakennus Oy Infra on osa Pohjola Rakennus-konsernia, joka on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani. Pohjola Rakennus on rakentanut yli 10 000 kotia, ja se kuuluu suurimpiin asuntorakentajiin Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueella. Tällä hetkellä Pohjola Rakennuksella on yli 2000 asuntoa rakenteilla. Lisäksi Pohjola Rakennus toteuttaa liike-, tuotanto- ja toimitiloja, infra- ja peruskorjauskohteita. Konserni työllistää yhteensä noin 2 500 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on noin 200. Konsernin tavoitteena on olla johtava asuntorakentaja toiminta-alueillaan. www.pohjolarakennus.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi