Projektipäällikkö, vastaava työnjohtaja, työnjohtaja

Sijainti Suomi
Päivämäärät Julkaistu 25.1.2019 Hae viimeistään 8.2.2019

Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva monipuolinen rakennusliike. Rakennamme uutta ja korjaamme vanhaa. Liikevaihtomme on 20 miljoonaa euroa ja työmaillamme toimii 150 ammattilaista.

Nyt etsimme kasvavaan joukkoomme uudisrakentamisen työmaille toimitila- ja asuntokohteisiin:

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ
Vastaat työmaiden kustannus-, aikataulu-, laatu-, ja työturvallisuustavoitteiden toteutumisesta. Työskentelet yhdessä suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja työnjohdon kanssa. Sinulla on kokemusta vaativien rakennusprojektien vetämisestä.

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA
Edellytämme vahvaa ammattitaitoa ja rakentamisen osaamista. Toimit vastuullisesti ja itsenäisesti, mutta tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme.

TYÖNJOHTAJAA
Tehtäväsi koostuvat vastuullasi olevien työvaiheiden työnjohdosta sekä aliurakoitsijoiden ohjauksesta. Olet aloitteellinen ja aikaansaava ja sinulla on aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä.

Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä urallasi, kilpailukykyiset edut sekä mukavan työilmapiirin, jossa viihdytään. Työkaveriksesi saat laatua arvostavan työyhteisön ammattilaiset, jotka ovat ylpeitä ammattitaidostaan. Tarvittaessa pystymme järjestämään sinulle asunnon.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen: tricon@tricon.fi
Lisätietoja tehtävistä antaa Työpäällikkö Tero Syvänen puh. 045 679 8060.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi