Projektipäällikkö, vastaava työnjohtaja, työnjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 8.2.2019 Hae viimeistään 22.2.2019

Tricon Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva monipuolinen rakennusliike. Rakennamme uutta ja korjaamme vanhaa. Liikevaihtomme on
20 miljoonaa euroa ja työmaillamme toimii 150 ammattilaista.

Nyt etsimme kasvavaan joukkoomme uudisrakentamisen työmaille
toimitila- ja asuntokohteisiin:

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ
Vastaat työmaiden kustannus-, aikataulu-, laatu-, ja työturvallisuustavoitteiden toteutumisesta. Työskentelet yhdessä suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja työnjohdon kanssa. Sinulla on kokemusta vaativien rakennusprojektien vetämisestä.

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA
Edellytämme vahvaa ammattitaitoa ja rakentamisen osaamista. Toimit vastuullisesti ja itsenäisesti, mutta tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme.

TYÖNJOHTAJAA
Tehtäväsi koostuvat vastuullasi olevien työvaiheiden työnjohdosta sekä aliurakoitsijoiden ohjauksesta. Olet aloitteellinen ja aikaansaava ja sinulla on aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä.

Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä urallasi, kilpailukykyiset edut sekä mukavan työilmapiirin, jossa viihdytään. Työkaveriksesi saat laatua arvostavan työyhteisön ammattilaiset, jotka ovat ylpeitä ammattitaidostaan. Tarvittaessa pystymme järjestämään sinulle asunnon.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen: tricon@tricon.fi.
Lisätietoja tehtävistä antaa Työpäällikkö Tero Syvänen puh. 045 679 8060.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi