Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö asuntorakentaminen

Arkta Reponen Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 13.4.2022 Hae viimeistään 17.5.2022

Haemme Helsingin seudun asuntorakentamiseen Arkta Reposelle

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Johdat alue- ja kerrostalohankkeiden rakennuttamista. Suunnittelun johtaminen, hankesuunnittelu ja projektien koordinointi on sinulle tuttua. Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, hankinnan, tuotannon ja asiakkaidemme kanssa. Sinulla on useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä ja kokemusta myös rakennustyömaan johtamisesta. Tule meille mukavaan tiimiin hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi materiaalineutraalissa vähähiilisyyteen tähtäävässä vihreän aallon rakentamisessa.

Tarjoamme jatkuva työsuhteen ja mielenkiintoisia kerrostalohankkeita, joiden johtamisesta voit olla ylpeä. Sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi, haastaa itseäsi ja edetä urallasi viihtyisässä työympäristössä, jossa on kannustavan tiimin tuki. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Hyvät jatkuvat asiakaspalautteet ovat tuloksena ”Yhdessä hyvää rakentamisesta”, jossa sinulla on merkittävä rooli. Lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi Arktassa on laajempi Sujuva-työterveyssopimus ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä luontais- ja henkilöstöetuja, kuten mm. kulttuuri/liikuntaetuja.

Toimipaikkasi on Arkta Reposen Espoon toimistossa.

Lue lisää tehtävästä sivuillamme arkta.fi/rekry ja täytä hakemus CV:n kera 17.5. mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävistä kiinnostuneita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Arkta Oy:n toimitusjohtaja Maarit Sääksi p. 040 830 7273 keskiviikkoisin klo 15.30-16.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi