Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikköjä, valvojia

Ahma insinöörit Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 26.8.2022 Hae viimeistään 9.9.2022

Haemme talonrakennus- ja korjaushankkeisiimme pääkaupunkiseudulle

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖJÄ
(sekä nuorempaa että vanhempaa) toimimaan asiakkaan konsulttina ja edustajana projektin muihin osapuoliin nähden sekä vastaamaan hankkeen johtamisesta ja rakennuttamistehtävistä hankesuunnittelusta takuuaikaan.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri AMK) ja vähintään 5 vuoden kokemusta rakennuttamistehtävistä vastuullisessa roolissa. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla asiakaslähtöinen ajattelutapa, hyvät johtamis-, organisointi- ja koordinointitaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn. RAP-/RAPS-pätevyys katsotaan eduksi.

VALVOJIA
toimimaan talonrakennus- ja korjaushankkeissa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (insinööri AMK tai rakennusmestari) ja aiempaa kokemusta rakennustöiden valvojan ja/tai työmaan työnjohtotehtävistä. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla asiakaslähtöinen ajattelutapa, hyvät tiimityötaidot ja intohimoa kehittää omaa osaamistasi.

Tarjoamme mahdollisuuden toimia monipuolisissa ja mielenkiintoisissa hankkeissa. Työ on itsenäistä ja työjärjestelyt joustavia. Meillä työhyvinvoinnistasi huolehditaan yksilötasolla, ja tuemme koulutusta muun muassa pätevyyksien saamiseksi. Työkohteet ovat pääkaupunkiseudulla ja toimistomme hyvien yhteyksien päässä Haagassa. Autamme tarvittaessa kauempaa tulevia asunnon löytämisessä ja muutossa.

Odotamme yhteydenottoasi! Lähetä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@ahmagroup.com. Haku on voimassa toistaiseksi, paikat täytetään heti kun sopivat asiantuntijat löytyvät. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Heikki Malaska, heikki.malaska@ahmagroup.com. Jos haluat lisätietoja puhelimitse, ilmoitathan yhteystietosi em. sähköpostiin.

www.ahmagroup.com

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi