Projektipäälliköitä (rakennuttaminen ja energiaratkaisut)

Tapiolan Lämpö
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 11.5.2021 Hae viimeistään 30.5.2021

Haemme Tapiolan Lämpö -konsernin tekniseen asiantuntijapalveluun

Projektipäälliköitä rakennuttamisen ja energiaratkaisuiden pariin

taloyhtiöiden korjaushankkeiden rakennuttamis- ja valvontatehtäviin sekä projektinjohtoon. Korjaushankkeiden lisäksi tehtäväkenttään sisältyy teknistä konsultointia, tarveselvityksiä sekä rakennusteknisten arvioiden suorittamista. Kohteemme ovat niin suurempia hankkeita (esim. linjasaneeraukset, julkisivukorjaukset) kuin pienempiä kokonaisuuksia. Toteutamme mm. linjasaneerauksia ja julkisivukorjauksia sekä taloyhtiöiden energiahankkeita.

Etsimme joukkoomme aikaansaavia ja asiakaslähtöisesti työskenteleviä projektipäälliköitä, joilla pysyvät langat käsissä läpi projektien elinkaaren. Odotamme erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja, aikaisempi kokemus taloyhtiöiden ja hallitusten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi. Arvostamme myös suunnittelukokemusta. Lisäksi edellytämme tehtävään soveltuvaa teknillistä koulutusta (esim. LVI, rakennustekniikka). Työtä pääset tekemään tiiviissä n. 15 hengen asiantuntijatiimissä, jossa yhteishenki on kohdillaan.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 30.5.2021 mennessä. Hae tehtävää tästä >

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikönpäällikkö Sami Holmberg (p. 020 750 5490, sami.holmberg@tl-konserni.fi) ja liiketoimintajohtaja Timo Venäläinen (p. 020 750 5352, timo.venalainen@tl-konserni.fi).

Me Tapiolan Lämmöllä olemme yksi suuri joukkue, jossa työntekijät yli tiimirajojen tukevat toisiaan. Meille tärkeää on yhdessä tekemisen meininki ja keskinäinen luottamus. Olemme rakentamassa asiakaskeskeistä palvelukulttuuria, jossa ammattitaitoiset työntekijämme ovat avainroolissa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi