Prosessityöntekijä

Päivämäärät Julkaistu 9.5.2018 Hae viimeistään 23.5.2018

Prosessityöntekijä

Etsimme kiviainestehtaalle huipputiimiimme murskausalan ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu kiviainestehtaan huolto- ja kunnossapitotyöt, pyöräkoneen käyttö sekä murskausprosessin ohjaus ja valvonta. Työ tehdään Seepsula Oy:n Senkkerin kiviainestehtaalla pääkaupunkiseudun tuntumassa Vantaan ja Tuusulan rajalla. Työ tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin.

Tarjoamme sinulle ensiluokkaiset työolosuhteet tiiviissä yhteisössä, mahdollisuuden työnkuvan ja tehtaan toiminnan kehittämiseen, sekä kattavat työsuhde-edut.

Hakijalta vaaditaan kokemusta kiviainesalasta, murskausprosessista, pyöräkoneen käytöstä ja metalli- sekä hitsaustöistä. Odotamme sinulta innostunutta ja motivoitunutta otetta työhön ja sen kehittämiseen, tarkkuutta ja voimassaolevaa ajokorttia.

Lähetä CV ja hakemuskirje osoitteeseen rekrytointi@seepsula.fi mahdollisimman pian, täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä!

Lisätietoja:
Timo Pyykkinen, tuotanto- ja kehitysjohtaja
timo.pyykkinen@seepsula.fi
040 578 0659

Jussi Hulkkonen, työmaapäällikkö
jussi.hulkkonen@seepsula.fi
050 323 3631

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi