Kokeile kuukausi maksutta

Raitiotie- ja metrohankkeiden päälliköitä

Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 6.3.2023 Hae viimeistään 20.3.2023

Tarjoamme kolmelle

UNELMATYÖTÄ raitiotie- ja metrohankkeiden päällikkönä

Kaupunkiliikenne Oy:ssä on käynnissä satoja metroon ja raitioteihin liittyviä investointihankkeita. Jokainen hanke tarvitsee johtajansa.

Tehtävässäsi vastaat rataan, turvalaitteisiin tai sähkönsyöttöön liittyvistä peruskorjaus- tai uudisrakennushankkeista. Tarkempi vastuualueesi muotoutuu oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, ja tehtävänimike voi olla esimerkiksi projektipäällikkö.

Osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen sijoitut organisaatiossamme joko hankepalveluihin tai metron kapasiteettihankkeeseen. Hankepalveluiden tämän hetken näkyvimpiä projekteja ovat mm. Mannerheimintien peruskorjaus, metrosiltojen peruskorjaukset, metroasemien peruskorjaukset sekä metron sähkönsyöttöasemien saneeraukset. Metron kapasiteettihanke taas tähtää kasvattamaan metron kapasiteettia liikenteenohjausjärjestelmän uudistamisella, jossa siirrytään puoliautomaattiseen ajoon.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on usean vuoden kokemus liikenne-, infra-, sähkö- tai tietoliikennealalta. Haluat olla mukana toteuttamassa kestävää pääkaupunkiseutua. Työskentelet Kaupunkiliikenteen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten sinulla on hyvät yhteistyötaidot, pystyt työskentelemään paineen alaisena, ja sinulla on aktiivinen ja itsenäinen lähestymistapa ongelmanratkaisuun. Nautit työskentelystä ihmisten kanssa, etkä pelkää haasteita. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja hallitset hyvin monimutkaisia kokonaisuuksia. Metron kapasiteettihankkeessa edellytämme myös sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Kerrothan hakemuksessasi, mitä toivot työltäsi – olemme valmiita räätälöimään sinulle unelmatyön.

Työsuhde-edut

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin vakaan työnantajan palveluksessa. Pääset osallistumaan pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen kehittämiseen, ja saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti. Palkkaasi täydentävät hyvät työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, lounas- ja virike-edut sekä kaupunkipyörät. Työskentelemme joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Hyppää kyytiin – meillä saat jättää jälkesi kaupunkiin!

Kaupunkiliikenne on metron, raitioliikenteen ja Suomenlinnan lautan liikennöitsijä ja Helsingin raitiotieliikenneinfrastruktuurin omistaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Päästöttömällä sähköllä toimiva raideliikenne laajenee voimakkaasti mahdollistaen pääkaupunkiseudun kehittymisen ja kasvun. Raideliikenne laajenee niin kantakaupungissa, Raide-Jokerilla kuin tulevaisuudessa myös säteittäisillä pääväylillä. Metroliikenne kehittyy uusien asemien myötä, ja liikenteen tiheyttä kasvatetaan. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Lisätietoja

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Lisätietoa tehtävistä antaa hankepalveluiden päällikkö Anni Suomalainen puh. 0456777153, anni.suomalainen@kaupunkiliikenne.fi ja

metron kapasiteettihankkeen johtaja Heikki Viika puh. 040 664 0879, heikki.viika@kaupunkiliikenne.fi

Tätä rekrytointia tehdään yhdessä rakennuttamisinsinöörihaun kanssa. Haemme useampaa sopivaa henkilöä kahteen eri tiimiin, joiden rooli tarkentuu osaamisen perusteella.

Hae tehtävää täältä > löytyvästä linkistä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat