Rakenne- ja siltasuunnittelijoita sekä arkkitehteja

Päivämäärät Julkaistu 7.6.2019 Hae viimeistään 9.6.2019

Haemme nyt Suomen toimipisteisiimme rakenne- ja siltasuunnittelijoita sekä arkkitehteja

Olemme mukana merkittävissä rakennetun ympäristön hankkeissa sekä Suomessa että ulkomailla. Monialaisten mittavien ja ainutkertaisten hankkeiden lisäksi vastaamme lukuisista pienempien projektien suunnittelusta ja asiantuntijatehtävistä. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon sekä aitoon yhdessä tekemiseen. Etsimme lisää asiantuntijoita osaaviin huipputiimeihimme mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Rakennesuunnittelun ryhmäpäälliköitä
 • Rakennesuunnittelun projektipäälliköitä
 • Rakennesuunnittelijoita
 • Vastaavaa siltasuunnittelijaa (FISE)
 • Siltasuunnittelijoita
 • Pääsuunnittelijaa (ARK)
 • Arkkitehteja ja rakennusarkkitehteja

Rakennesuunnittelussa toimimme sekä infra-, kiinteistö- että teollisuussektorin kohteissa ja olemme edelläkävijä myös maanalaisten tilojen rakenteiden suunnittelussa. Teollisuus- ja kiinteistökohteissa olemme aidosti globaali toimija. Kotimaan markkinoiden lisäksi toimimme monipuolisissa teollisuus- ja kiinteistökohteissa kansainvälisissä hankkeissa kaikissa maanosissa. Voimme tarjota rakennesuunnittelijoille monipuolisia urapolkuja ja haemmekin rakennesuunnitteluun asiantuntijaroolien lisäksi henkilöitä myös esimiestehtäviin.

Siltasuunnittelussa toimimme sekä tie-, rata- että katukohteissa. Olemme edelläkävijä infra-alan allianssihankkeissa, joissa erityisesti suunnittelijan ja rakentajan yhteistoiminta on viety erittäin pitkälle. ÅF Pöyry -yhdistymisen myötä voimme tarjota sinulle halutessasi kotimaan hankkeidemme lisäksi työmahdollisuuksia erityisesti Ruotsin ja Norjan infrahankkeissamme.

Arkkitehtisuunnittelussa työskentelemme monipuolisissa projekteissa, joiden koko vaihtelee suuresti aina yksittäisistä pienemmistä kohteista suuriin teollisuuden hankkeisiin. Kiinteistökohteissa, infrarakentamisen yhteydessä tehtävässä rakennussuunnittelussa ja teollisuushankkeissa teemme yhteistyötä myös oman talon sisäisessä monien alojen osaajien tiimissä. Teemme hankkeita Suomessa ja muualla maailmassa. Meillä saa työskennellä jo kokemusta omaavien sekä alalla uudempien työkavereiden kanssa. Nyt ÅF Pöyryn yhdistymisen vuoksi meitä työskentelee yhdessä myös isompi pohjoismainen arkkitehtiverkosto, jossa tulemme tekemään entistä enemmän yhteisiä hankkeita. Se tarjoaa aivan uusia mahdollisuuksia.

Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä ja tarjoamme monipuolisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisissa projekteissa. ÅF Pöyry on pohjoismaiden suurin suunnittelu- ja konsultointiyritys, ja yhdistyminen avaa meille aivan uudella tavalla mahdollisuuden päästä mukaan esimerkiksi Ruotsin ja Norjan valtaviin infrasuunnitteluhankkeisiin.

Me arvostamme asiakaskeskeistä ajattelutapaa ja ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Viihtyvyytesi varmistamiseksi tarjoamme mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden työskennellä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.


Lisätietoja tehtävistä antavat:
 • Ville Virnes (infra-/kiinteistökohteet), puh. +358 40 555 2548
 • Olli Salo (maanalainen rakentaminen), puh. +358 40 506 6636
 • Janne Ranz (teollisuusrakentaminen), puh. +358 44 326 7267
 • Risto Ollila (siltasuunnittelu), puh. +358 50 599 9614
 • Liisa Palén-Alopaeus (arkkitehti-/rakennussuunnittelu), puh. +358 40 154 4010

Liity joukkoomme suunnittelemaan toimivampaa ympäristöä! Jätä hakemuksesi 9.6.2019 mennessä >

Lue lisää Pöyrystä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään Pöyryllä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi