Rakennesuunnittelun ryhmäpäällikkö

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 20.6.2018 Hae viimeistään 30.6.2018

Haemme korjausrakentamispalvelun rakennesuunnitteluun ryhmäpäällikköä Helsingin toimistollemme Ruskeasuolle. Ammattitaidon ja esimiesosaamisen lisäksi on olennaista, että olet kiinnostunut suunnitteluprosessien kehittämisestä ja muutosten toteuttamisesta.

Korjausrakentamisen rakennesuunnittelun ryhmäpäällikkönä 

– Vastaat ryhmän projektien tuloksesta sekä resursoinnista.

– Kehität ryhmän operatiivisista toimintaympäristöä ja toimit ryhmän esimiehenä.

– Toimit rakennesuunnittelijana asiakasrajapinnassa ja hoidat mielenkiintoisten projektien suunnittelun sekä ohjauksen.

– Toimit myös projektipäällikkönä omassa rakennesuunnitteluryhmässä.

Toivomme sinulta
Insinööri- tai DI-koulutusta sekä vaativien rakenteiden suunnittelijapätevyyttä betoni- tai teräsrakenteissa tai lähiaikoina saavutettavaa vastaavaa pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle
Pääset osaksi innostunutta ilmapiiriä ja mahdollisuuden kehittyä entisestään rakennusalan moniosaajana. Korjausrakentamisen rakennesuunnittelijamme ovat lahjakkaita ja ammattitaitoisia osaajia, joiden kanssa sinullakin on mahdollisuus tehdä hyvää tulosta. Optiplan tarjoaa monipuolisesti uramahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat onnistumisen halu ja vastuullisuus. Tarjoamme myös suuren NCC- konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Meillä työskentelet aidosti monialaisessa suunnittelutoimistossa yhteistyössä arkkitehtien, LVIAE- ja sähkösuunnittelijoiden kanssa.

Hae
Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 30.6.2018. Rekrytointijärjestelmässämme hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa! Hae heti!

Lisätietoja

Toimialajohtaja Petri Paavilainen, p. 010 507 6146, petri.paavilainen@optiplan.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi