Kokeile kuukausi maksutta

Rakennesuunnittelun toimialajohtaja ja rakennesuunnittelija

Insinööritoimisto Pontek Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 6.4.2023 Hae viimeistään 12.5.2023

Etsimme

RAKENNESUUNNITTELUN TOIMIALAJOHTAJAA

Työskentelet talonrakennuksen n. 20 henkilön toimialan johtajana, joka työnkuvaltaan sisältää henkilöstön esimiehen tehtävät, projektien johto-, suunnittelu-, ja asiantuntiajatehtäviä, myynti-, ja markkinointityötä sekä johtoryhmätyöskentelyä johtoryhmän jäsenenä. Talotoimiala käsittää sekä korjaus- että uudisrakentamisen suunnittelualat.

Edellytämme sinulta DI- tai insinööritasoista (AMK) koulutusta sekä työkokemusta rakennesuunnittelun projektinjohtotehtävistä vähintään neljän vuoden ajalta sekä vahvaa suunnitteluosaamista. Toivomme, että sinulla on kyky ohjata työntekijöitä ja jatkuva kiinnostus kehittää omaa ja alaistesi osaamista ja toimintaa. Korjausrakentamisen tunteminen katsotaan eduksi.

Arvostamme näyttöä aikaisempien työtehtävien laadukkaasta hoitamisesta ja aikaisemmista esimiestehtävistä.

Lue lisää ja hae tehtävää >>

KOKENUTTA RAKENNESUUNNITTELIJAA

Tule meille osaksi talotoimialan rakennesuunnittelutiimiä! Haemme rakennesuunnittelijaa, joka haluaa päästä ratkomaan rakennesuunnittelussa haasteita sekä uudis- että korjauskohteissa ja haluaa toimia meidän joukossa kehittämässä asiantuntijuuttamme ja palveluitamme.

Edellytämme sinulta DI- tai insinööritasoista (AMK) koulutusta, rakentamismääräyksien ja Eurokoodien tuntemusta sekä alan yleisten ohjelmistojen osaamista. Edellytämme, että sinulla on työkokemusta vähintään kuuden vuoden ajalta itsenäisistä rakenteiden suunnittelu- ja mitoitustehtävistä.

Arvostamme kokemusta korjausrakennesuunnittelusta sekä kykyä ohjata muita projektiryhmän jäseniä.

Lue lisää ja hae tehtävää >>

Insinööritoimisto Pontek Oy tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän tiiviissä organisaatiossa ja hyvät henkilöstöedut, jotka muodostuvat mm. laajasta työterveyshuollosta, koulutusmahdollisuuksista ja lounasedusta.

Lisätietoja rakennesuunnittelun toimialajohtajan tehtävästä antaa toimitusjohtaja Samuli Ojanperä, samuli.ojanpera@pontek.fi, puh 040 7021501. Rakennesuunnittelijan tehtävästä voit kysyä lisätietoja Samulilta tai toimialajohtaja Petri Korhoselta, petri.korhonen@pontek.fi, puh. 050 465 3064.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 12.05.2023 mennessä sähköpostitse, rakennesuunnittelun toimialajohtajan tehtävän osalta Samulille ja rakennesuunnittelijan tehtävän osalta Petrille. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat