Rakennesuunnitteluun ryhmäpäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 29.10.2019 Hae viimeistään 19.11.2019

Haemme korjausrakentamispalvelun rakennesuunnitteluun ryhmäpäällikköä Helsingin toimistollemme. Jos jaat intohimomme suunnitella laadukkaita ja kestävää kehitystä tukevia elinympäristöjä ja taloja, tule uudeksi ryhmäpäälliköksemme!

Korjausrakentamisen rakennesuunnittelun ryhmäpäällikkönä:
  • Vastaat ryhmäsi projektien tuloksesta sekä resursoinnista
  • Kehität ryhmän operatiivisista toimintaympäristöä ja toimit esimiehenä suunnittelijoista koostuvassa ryhmässä
  • Toimit rakennesuunnittelijana asiakasrajapinnassa ja hoidat mielenkiintoisten projektien suunnittelun sekä ohjauksen
  • Toimit myös projektipäällikkönä omassa rakennesuunnitteluryhmässä
Toivomme sinulta

Insinööri- tai DI-koulutusta sekä vaativien rakenteiden suunnittelijapätevyyttä betoni- tai teräsrakenteissa tai lähiaikoina saavutettavaa vastaavaa pätevyyttä. Ammattitaidon lisäksi on toivottavaa, että olet kiinnostunut suunnitteluprosessien kehittämisestä ja muutosten toteuttamisesta. Toivomme sinulta myös kiinnostusta tiiminvetämiseen ja esimiestyöhön.

Miksi Optiplan?

Meillä päivittäinen työ sujuu avoimessa ja lähestyttävässä ilmapiirissä. Kulttuurimme on yhteisöllinen, mutta samalla yksilöillä on tilaa kehittyä. Työkaverit ovat kiinnipitävä voima, ja tiimit ovat pieniä ja tiiviitä. Korjausrakentamisen rakennesuunnittelijamme ovat lahjakkaita ja ammattitaitoisia osaajia, joiden kanssa sinullakin on mahdollisuus tehdä hyvää tulosta. Tiimissäsi on jo nyt kolmen hengen joukko toisiaan tukevia huippuammattilaisia mutta pääset myös itse kasvattamaan ja rakentamaan omaa ryhmääsi. Meillä pääset osaksi innostunutta ilmapiiriä ja saat mahdollisuuden kehittyä entisestään rakennusalan moniosaajana. Optiplan tarjoaa monipuolisesti uramahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat onnistumisen halu ja vastuullisuus. Tarjoamme myös suuren NCC- konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Meillä työskentelet aidosti monialaisessa suunnittelutoimistossa yhteistyössä arkkitehtien, LVIAE- ja sähkösuunnittelijoiden kanssa.

Hae

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 19.11.2019. Rekrytointijärjestelmässämme hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa!

Lisätietoja

Toimialajohtaja Petri Paavilainen, p. 010 507 6146, petri.paavilainen@optiplan.fi

Hae paikkaa >

Yhteystiedot:

Petri Paavilainen
Toimialajohtaja
0105076146

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi