Rakennusautomaation suunnittelija

Päivämäärät Julkaistu 20.8.2018 Hae viimeistään 2.9.2018

Optiplanissa LVIA -suunnittelun ammattilaisia on kaikkiaan reilu 60 henkilöä. Teemme toimitila- ja asuntokohteiden uudis- ja korjausrakentamisen LVIA -suunnittelua sekä tuotekehitystä. Rakennusautomaatiosuunnittelu liittyy lähes aina LVI –suunnitteluun.

Nyt haemme organisaatiomme vahvistukseksi rakennusautomaation suunnittelijaa Helsinkiin

Toimit rakennusautomaation suunnittelijana mielenkiintoisissa projekteissa uudenlaisessa toimintaympäristössä ja pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi monialasuunnittelutoimistossa. Vahvistamme osaamistasi koulutuksin. Meillä saat ottaa vastuuta ja pääset aidosti vaikuttamaan projekteihin.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo kokemusta rakennusautomaatiosta, joko urakoinnin tai suunnittelun puolelta. Koulutukseltasi olet diplomi- insinööri tai insinööri.

Katsomme eduksesi MagiCAD System Designer ohjelmiston ja LVI –suunnittelun tuntemisen. Arvostamme yhteistyökykyä ja taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä ennakoivaa ja pitkäjänteistä toimintatapaa.

Meillä on innostava ja dynaaminen ilmapiiri sekä vahva yhteishenki. Tule sinäkin meille!

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelujohtaja Antti Torkki puh. 050 400 5390

yrityksestä:
www.optiplan.fi

Hae tehtävää konsernin rekrytointijärjestelmän kautta. Lähetäthän hakemuksesi pian kuitenkin viimeistään 2.9.2018. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi