Rakennusinsinöörejä, rakennusmestareita

Päivämäärät Julkaistu 24.8.2018 Hae viimeistään 13.9.2018

HUS-Kiinteistöt Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kokonaan omistama tytäryhtiö, joka vastaa HUSin rakennuttamiseen, kiinteistöjen ylläpitoon, turvallisuuteen ja palvelussuhdeasuntoihin liittyvistä tehtävistä. Lisätiedot www.hus-kiinteistot.fi.

Haemme nyt toimipaikkaamme Helsinkiin

RAKENNUSINSINÖÖREJÄ TAI RAKENNUSMESTAREITA

Työkokemuksen sisällöstä riippuen sijoitut joko kunnossapito- tai rakennuttamisyksikköön.

Kunnossapitopalveluyksikössä vastaat kunnossapitotöistä, kiinteistökorjauksista ja pienistä investointihankkeista Helsingin alueella.  Sisäympäristöongelmien ratkaiseminen ja niihin liittyvät korjaustyöt ovat haasteinasi.

Rakennuttamisyksikössä kuulut HUSin alueen suurten rakennushankkeiden rakennustekniseen valvojatiimiin.

Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää rakennusteknistä tuntemusta ja kykyä toimia projektinvetäjänä. Sinulla on soveltuva tutkinto, esimerkiksi rakennusinsinööri tai rakennusmestari. Edellytämme työkokemusta uudis- ja korjausrakentamisesta sekä tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti. Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi. Voit olla kokenut ammattilainen tai nuorempi osaaja.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja antaa kunnossapitojohtaja Tapio Rautiainen p. 050 5979 073 tai rakennuttamisjohtaja Carl Sirén p. 050 427 9301. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 13.9.2018 mennessä:
http://www.hus-kiinteistot.fi/avoimet_tyopaikat

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi