Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusinsinööri

Nokian kaupunki
Sijainti Nokia
Päivämäärät Julkaistu 13.12.2023 Hae viimeistään 8.1.2024

Nokian kaupungin konsernipalveluihin kuuluvassa tilapalveluissa on haettavana rakennusinsinöörin toimi.

Nokian kaupungin tilapalveluiden tehtävänä on tukea kaupunkiorganisaation toimintaa järjestämällä toimintaan sopivat tilat ja niihin liittyvät palvelut.

Tulosalueella työskentelee noin 60 henkilöä. Tilapalveluissa työskentelee asiantuntijoita kiinteistöhallinnon, ylläpidon ja rakennuttamisen tehtävissä. Tilapalvelut hallinnoi kaupungin kiinteistökantaa, joka käsittää yli 100 kiinteistöä.

Lisäksi tulosalueelle kuuluu kaupungin varikko, joka järjestää kaupungin sisäisiä logistisia palveluita.

Nokian kaupunki investoi vahvasti tulevaisuuteen. Käynnissä on mittava rakentamisohjelma, uuden palloiluhallin ja Haukkalan päiväkodin rakentaminen on käynnissä. Valmistelemme investointiohjelman mukaisia koulu- ja päiväkotihankkeita sekä uimahallihanketta.

Ylläpidämme olemassa olevaa kiinteistökantaa rakentamisohjelman sekä vuosikorjausohjelman mukaisesti.

Tarjoamme vastuullisen näköalapaikan kasvavan ja kehittyvän kaupungin rakentamisessa ja ylläpidossa.

Rakennusinsinöörin vastuulle kuuluu kunnossapidon tulosyksikön kunnossapito-ohjelman laatimiseen ja toteuttamiseen liittyvät tehtävät. Rakennusinsinööri toimii rakennusten kunnossapidon tulosyksikön työntekijöiden esihenkilönä ja työnjohtajana. Tarvittaessa rakennusinsinööri toimii korjaushankkeiden vastaavana työnjohtajana ja turvallisuuskoordinaattorina.

Rakennusinsinööri tekee tiivistä yhteistyötä ylläpidon muiden asiantuntijoiden kanssa. Tehtävänkuvausta voidaan tarkentaa tehtävään valitun henkilön osaamisen ja työkokemuksen mukaan.

Tehtävä edellyttää vähintään rakennusinsinöörin (AMK) tai aiempaa opistotason / teknikon tutkintoa sekä käytännön kokemusta korjausrakentamisesta. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa henkilöauton ajokorttia.

Arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä toimeenpano- ja kehittämiskykyä sekä hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomen kielellä. Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Kokemus julkisesta rakentamisesta, korjaushankkeiden rakennuttamisesta.

Palkkaus määräytyy TS:n mukaisesti, mutta tehtävään voi esittää palkkatoivomuksen.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus (Suomen Terveystalo, työterveyshuolto) terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti 8.1.2024 kello 12:00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi Hakulomakkeen liitteeksi tulee liittää ansioluettelo tai CV skannattuna.

Lisätietoja antavat ylläpitopäällikkö Tuomas Salonen, puh. 040 133 4753 ja tilapalvelujohtaja Kirsi Maijala puh. 040 592 7825, sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat