Rakennusmestari

Espoon kaupunki
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 23.9.2020 Hae viimeistään 12.10.2020

Talonrakennusalan ammattilainen! Haluatko mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, jossa pääset tekemään erilaisia projekteja osana mukavaa ja toimeliasta työporukkaa?

Tule rakentamaan Espoota kanssamme!

Rakennusmestarin tehtävät painottuvat Espoon kaupungin omistamien kiinteistöjen rakennusteknisten käyttäjäpalveluiden sekä vuosikorjausohjelmassa olevien töiden ostopalvelun tilaamiseen ja valvontaan. Työ sisältää myös urakkamuotoisten töiden kilpailutusta, projektinjohtoa ja valvontaa. Työt ovat kiinteistöjen korjaus- ja muutostöitä.

Toteutamme hankkeemme suoraan omaan omistukseen, yhtiömuotoisina tai vuokrahankkeina. Käytämme hyväksemme monipuolisia hankinta- ja urakkamuotoja. Tehtävänkuvasi tarkentuu valmiuksiesi ja kokemuksesi mukaan. Työn aloitusaika sovitaan yhdessä erikseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkittävän rakennusalan näköalapaikan isossa ja kehittyvässä kaupungissa sekä vakaan ja turvallisen työnantajan edut! Tarjoamme myös mahdollisuutta kouluttautua, kehittyä ja edetä suuren kiinteistönomistajan monipuolisessa organisaatiossa. Liikelaitoksemme vastaa rakennuttamisen, suunnitteluttamisen, ylläpidon ja isännöinnin toiminnoista Espoon kaupungin kiinteistöissä.

Palvelussuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikorkeakoulu-, opisto- tai koulutasoinen tutkinto.

Rakennusalan koulutusta ja työkokemusta, sekä tietotekniikan perusosaamista.

Arvostamme: kokemusta talonrakennushankkeiden valvontatehtävistä, työnjohtajan tai vastaavan työnjohtajan tehtävistä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kokemusta kunnallisesta toimintaympäristöstä ja julkisista hankinnoista.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 550 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 245 milj. Euroa.

Lisätietoja

Tutustu työnantajaan

Yhteystiedot

Pekka Kuosmanen 0438252972 ja Tuukka Partanen 0503576022

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi