Rakennusmestari/insinööri

Kirkkonummen kunta
Päivämäärät Julkaistu 15.10.2019 Hae viimeistään 31.10.2019

Rakennusmestari/insinööri uusintahaku
Kirkkonummen kunta, yhdyskuntatekniikan toimiala, toimitilapalvelut
Työavain 246923

Kirkkonummen kunnan toimitilapalvelut hakee palvelukseensa rakennusmestaria / insinööriä vakinaiseen virkaan.

Toimitilapalvelut vastaa Kirkkonummen kunnan hallinnassa olevasta rakennuskannasta ja tuottaa kunnan omien kiinteistöjen ylläpito- ja korjaustehtäviä sekä uudisrakentamista.

Haemme ylläpitotiimiin rakennusmestaria / insinööriä monipuolisiin kiinteistöjen ylläpito- ja vuosikorjaustehtäviin. Työtehtäviin sisältyy kiinteistöjen ylläpitopuolen korjaustehtäviä sekä vuosikorjaustöiden hankinta-, ohjaus- ja valvontatehtäviä. Osallistut kiinteistöjen pitkäntähtäimen korjaussuunnitteluun (PTS). Työskentelet ylläpitotiimissä kiinteistöhuoltoinsinöörin, rakennusmestarin ja huoltomestarin kanssa. Toimit 6 työntekijän kunnossapitotiimin esimiehenä.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva rakennusmestarin- tai AMK-tutkinto tai insinöörin tutkinto, sekä vähintään 1 vuoden työkokemus. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii huolto- ja korjausrakentamisen tuntemusta sekä LVI-järjestelmien vähintään kohtalaista tuntemusta.  Arvostamme monipuolisuutta, kokemusta rakennusteknisten vaurioiden ja vuosikorjaustöiden teettämisestä, hyviä asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä ja aloitteellista työotetta. Edellytämme oman auton käyttöä. Kielitaidon osalta edellytämme hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme ruotsinkielen osaamista.

Tarjoamme vastuullisia ja mielenkiitoisia työtehtäviä vakituisessa työsuhteessa. Pääset toteuttamaan haastavia projekteja, sinut perehdytetään ja tulet saamaan tiimisi ja esimiehesi täyden tuen.

Palkkaus määräytyy teknisen alan sopimuksen mukaan 2700 – 3200 €/kk, riippuen työkokemuksesta sekä henkilökohtaisen lisän määrästä. Työaika on yleistyöaika. Vakanssin täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemukset avoinna olevaan virkaan tulee toimittaa mielellään sähköisesti opinto- ja työtodistuksineen 31.10.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen: www.kuntarekry.fi. (työavain 246923)

Lisätietoa tehtävästä antaa ylläpitopäällikkö Teuvo Martikainen, puh. 040 7603707, s-posti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Työ alkaa: 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.
Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi