Rakennusmestari, LVI-asiantuntija ja juniori LVI-asiantuntija

Päivämäärät Julkaistu 29.11.2019 Hae viimeistään 9.12.2019

RAKENNUSMESTARI
Tule rakentamaan Espoota kanssamme!

Rakennusmestarin tehtävät painottuvat Espoon kaupungin omistamien kiinteistöjen rakennusteknisten käyttäjäpalveluiden sekä vuosikorjausohjelmassa olevien töiden ostopalvelun tilaamiseen ja valvontaan. Työ sisältää myös urakkamuotoisten töiden kilpailutusta, projektinjohtoa ja valvontaa. Työt ovat kiinteistöjen korjaus- ja muutostöitä.

Toteutamme hankkeemme suoraan omaan omistukseen, yhtiömuotoisina tai vuokrahankkeina. Käytämme hyväksemme monipuolisia hankinta- ja urakkamuotoja. Tehtävänkuvasi tarkentuu valmiuksiesi ja kokemuksesi mukaan.

Hae 09.12.2019 klo 15.45 mennessä, työavain ESPOO-04-23-19

LVI-ASIANTUNTIJA JA JUNIORI LVI-ASIANTUNTIJA

Talonrakennusalan ammattilainen! Haluatko mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, jossa pääset tekemään erilaisia projekteja osana mukavaa ja toimeliasta työporukkaa?

LVI-asiantuntijan tehtävät painottuvat Espoon kaupungin omistamien kiinteistöjen vuosikorjausohjelmassa olevien töiden tilaamiseen ja valvontaan. Työ sisältää myös urakkamuotoisten töiden kilpailutusta, projektinjohtoa ja valvontaa. Työt ovat kiinteistöjen korjaus- ja muutostöitä.

Tehtävän sisältöä voidaan muokata osaamisesi, pätevyyden ja tehtävien tarpeen mukaisesti.

Hae 09.12.2019 klo 15.45 mennessä,
työavain ESPOO-04-26-19 ja ESPOO-04-29-19

espoonrekry.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi