Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuspäällikkö

Kaarinan kaupunki
Sijainti Kaarina
Päivämäärät Julkaistu 19.4.2022 Hae viimeistään 9.5.2022
 

Haemme rakennuspäällikköä johtamaan Kaarinan kaupungin talonrakennus- ja kunnossapitovastuualuetta.

Kyseessä on aiemmin huhtikuussa päättyneen hakuajan jatkaminen, jossa aiemmat hakemukset huomioidaan.

Rakennuspäällikön tehtävänä on vastata kaupungin talonrakennusinvestointien sekä kunnossapito- ja huoltotoiminnoista yhdessä oman organisaation ja lukuisten ulkopuolisten palvelutuottajien kanssa. Rakennuspäällikkö on teknisten palveluiden johtoryhmän jäsen.

Talonrakennus- ja kunnossapito tekee läheistä yhteistyötä kaikkien kaupungin palvelualueiden kanssa ylläpitäessään ja rakentaessaan toimitiloja. Läheisenä yhteistyökumppanina toimii myös teknisten palveluiden tila- ja ravintopalvelut, joka hoitaa mm. isännöinti- ja siivouspalvelut.

Kaarinassa toteutetaan lähivuosien aikana useiden kymmenien miljoonien eurojen talonrakennusinvestoinnit eri tyyppisiin palvelurakennuksiin. Investointiohjelmassa on mm. kouluja, päiväkoteja, paloasema ja uimahalli. Arjen ohella tämän poikkeuksellisen vaativan investointiohjelman läpivientiin tarvitsemme osaavan ja sitoutuvan päällikön.

Rakennuspäällikön kelpoisuusehtona on vähintään soveltuva rakennusalan aiempi ammatillisen korkea-asteen (ins.) tai nykyinen amk-tason insinöörin tutkinto sekä viran hoidon kannalta merkityksellinen työkokemus.

Viran täytössä katsotaan eduksi talonrakennusalan laaja-alainen työkokemus, jossa yhdistyvät mm. henkilöstöjohtamisen, projektijohtamisen, rakennuttamisen sekä talouden ja hankintojen osaaminen. Arvostamme myös yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Odotamme rakennuspäälliköltä kehittämismyönteistä ja ratkaisukeskeistä työotetta kiireenkin keskellä.

Tässä tehtävässä olet talonrakennusalan näköalapaikalla kasvavassa Kaarinassa, Turun seudun toiseksi suurimmassa kaupungissa. Me tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön sekä monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät rakennushankkeiden johtajana. Käytettävissäsi on yksityisen työterveyshuoltomme laajat palvelut sekä joustava työaika etätyömahdollisuuksineen.

Viran palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan. Voit myös esittää oman palkkatoivomuksesi.
Virkaan valittavan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus täältä > löytyvästä linkistä.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia 9.5.2022 klo 10:00 mennessä. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Kaarinan kaupunki, Tekniset palvelut, Jyrki Haapasaari, PL 12, 20781 Kaarina. Merkitse kuoreen rakennuspäällikkö. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta. Muita mahdollisia liitteitä ei huomioida.

Lisätietoja:

Tekninen johtaja Jyrki Haapasaari puhelimitse 040 5070 238 varmimmin tiistaina 26.4. klo 13-16.00 ja tiistaina 3.5.2022 klo 13-16.00, mutta myös muulloin, sekä sähköpostitse Jyrki.Haapasaari@kaarina.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi