Rakennustarkastaja

Päivämäärät Julkaistu 17.8.2018 Hae viimeistään 29.8.2018

Tuusulan kunta hakee

Rakennustarkastajaa

Rakennustarkastaja toimii pääasiallisesti lupavalmistelijana, ohjaa luvanvaraista rakentamista etukäteisneuvonnalla, tekee tulkinnan luvanvaraisuudesta ja valmistelee lupapäätöksiä sekä toimii johtavan rakennustarkastajan sijaisena tämän ollessa estynyt.

Kelpoisuusvaatimuksena on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 § 3 mom. mukainen kelpoisuus tai 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen pätevyys sekä riittävä kokemus rakennussuunnittelun ja rakentamisen toimikentistä.

Arvostamme kokemusta rakennusvalvontatyöstä sekä kunnallisesta päätöksenteosta. Tehtävä edellyttää myös rohkeaa ja ennakkoluulotonta asennetta oman työn kehittämiseen, kykyä projektien vetämiseen, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä rakentamisen toimikentän kokonaisvaltaista tuntemusta.

Lisätietoja ja hakemukset ansioluetteloineen sekä mahdollinen palkkatoive 29.8.2018 mennessä sähköisesti www.tuusula.fi/tyopaikat.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi