Rakennustarkastaja

Kouvolan kaupunki
Sijainti Kouvola
Päivämäärät Julkaistu 25.5.2021 Hae viimeistään 11.6.2021
Kouvolan kaupunki

Rakennustarkastaja

Tehtävän kuvaus

Haemme RAKENNUSTARKASTAJAA vakinaiseen virkaan.

Rakennustarkastajan virassa vastaat rakennusvalvonnan lakisääteisten tehtävien suorittamisesta Kouvolan kaupungin alueella. Tuotat rakennusvalvontapalveluita kuntalaisille, yrityksille ja muille yhteistyötahoille.

Rakennustarkastajan virkatehtäviin sisältyvät rakentamiseen tarvittavien lupahakemusten käsittely ja päätösten tekeminen sekä tarvittaessa katselmusten ja tarkastusten suorittaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluvat neuvonta rakentamiseen liittyvissä asioissa sekä osallistuminen rakennusvalvonnan kehitystyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto (esim. dipl.ins., arkkitehti tai YAMK/AMK -tutkinto) tai aikaisempi rakennusinsinöörin tai rakennusarkkitehdin tutkinto sekä vähintään 3 vuoden kokemus rakentamiseen liittyvistä tehtävistä.

Viran hoito edellyttää oma-aloitteisuutta, tietotekniikan hallintaa, yhteistyö- ja asiakaspalvelukykyä sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsotaan muutaman vuoden kokemus rakennus- ja/tai rakennesuunnittelusta. Viranhoito vaatii oman auton käyttöä.

Palkkaus muodostuu tehtäväkohtaisesta palkasta ja ammattiala- sekä mahdollisesta henkilökohtaisesta lisästä. Virkasuhteeseen otettavan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän erittäin motivoituneessa ja kaikkien hyvinvointiin suuntautuneessa noin 15 hengen työyhteisössä.

Hakemuksen liitteeksi tulee liittää CV. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkka 3535 e/kk+ammattialalisä

Työ alkaa 26.8.2021 tai sopimuksen mukaan

Haku päättyy 11.6.2021 23:59

Organisaation kuvaus

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja
asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja noin 82 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka. www.kouvola.fi

Tervetuloa osaajien joukkoon!

Yhteystiedot

vs. rakennusvalvontajohtaja Esa Inkilä puh. 02061 56359, esa.inkila(at)kouvola.fi
rakennusvalvontapäällikkö Risto Mikkola puh. 02061 58237, risto.mikkola(at)kouvola.fi (1.6.2021 alkaen)

Hakemukset toimitetaan sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

www.kouvola.fi/rekry

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi