Kokeile kuukausi maksutta

Rakennustarkastaja

Haminan kaupunki
Sijainti Hamina
Päivämäärät Julkaistu 4.8.2022 Hae viimeistään 17.8.2022

Tule kanssamme rakentamaan Haminaa – maailmanluokan pikkukaupunkia!

Haminan kaupunki hakee rohkeaa, tulevaisuuteen katsovaa sekä asukas- ja yrityslähtöistä henkilöä

RAKENNUSTARKASTAJAN

vakituiseen virkasuhteeseen. Rakennustarkastajan tehtäviin kuuluvat rakennusvalvonnan viranomaistehtävät, kuten lupa-asiat sekä rakentamisen ohjaus, neuvonta ja valvonta.

Viran kelpoisuusehtona on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n mukainen pätevyys eli tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen kelpoisuus. Lisäksi hakijalla tulee olla riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Odotamme hakijoilta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Viran hoito edellyttää oman auton käyttöä. Osittainen etätyö on mahdollista kaupungin etätyöohjeen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön sekä osaavat ja kehittämisestä innostuneet työkaverit. Rakennusvalvontatiimissä työskentelee kaksi rakennustarkastajaa ja kaksi rakennusvalvontasihteeriä. Työn aloitus 12.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Ennen valinnan vahvistamista työnantajalle on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilasta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Saat käyttöösi myös ePassin hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntaedun. Haminan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset 17.8.2022 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Kirjaamo, PL 70, 49401 HAMINA.

Lisätietoja tehtävästä antavat: ympäristöpäällikkö Tapio Glumoff, p. 040 511 9819, tapio.glumoff@hamina.fi (8.8. alkaen), hallintojohtaja Maria Ovaska, p. 040 564 0206, maria.ovaska@hamina.fi (7.8. saakka).

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi