Kokeile kuukausi maksutta

Rakennustarkastaja

Tuusulan kunta
Sijainti Tuusula
Päivämäärät Julkaistu 23.8.2022 Hae viimeistään 18.9.2022

Haemme rakennusvalvontaan rakennustarkastajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Tuusulan kunta on perustanut uuden rakennustarkastajan viran rakennusvalvonnan palvelualueelle. Haemme vakituiseen virkasuhteeseen rakennusvalvonnan lupavalmistelijaa nimikkeellä rakennustarkastaja.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai MRA 108 §:n mukainen hyväksyttävä rakennusalan tutkinto sekä asetuksen mukainen riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävän sisältö huomioiden esimerkiksi arkkitehdin, rakennusarkkitehdin tai rakennusinsinöörin tutkinto sekä kokemus rakennusten suunnittelusta tai rakennusvalvontatehtävistä vastaa vaatimuksia. Arvostamme tehtävässä muun muassa suunnittelukokemusta ja kykyä hahmottaa laajempia kokonaisuuksia. Toivomme sinulta myös aktiivista ja asiakasmyönteistä työskentelyotetta sekä yhteistyökykyä paitsi rakennusalan ammattilaisten myös kertarakentajien ja kuntalaisten kanssa. Kokemus tietomallipohjaisesta suunnittelusta luetaan myös eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Virkatehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen (KVTES) ja teknisen (TS) henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3763,62 eur/kk sekä mahdolliset työkokemuksen ja henkilökohtaisen suoriutumisen perusteella maksettavat lisät. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Oletko etsimämme henkilö?

Lisätietoja tehtävästä antaa ja tiedusteluihin vastaa johtava rakennustarkastaja Johanna Aho sähköpostitse tai puhelimitse arkisin klo 8.00-9.00 tai torstaisin 13.00-14.00 (johanna.aho@tuusula.fi, 0403143592)

Lähetä hakemuksesi sähköisesti perjantaihin 18.9. klo 16.00 mennessä täältä > löytyvästä linkistä. Virka on julistettu uudelleen haettavaksi kelpoisten hakijoiden puuttuessa. Aiemmin virkaa hakeneet huomioidaan tässä haussa. Hakijoita voidaan kontaktoida jo hakuajan puitteissa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi