Rakennustekninen valvoja

Päivämäärät Julkaistu 17.3.2020 Hae viimeistään 27.3.2020

Vahvistamme nyt rakennuttamisyksikköä hakemalla

Rakennusteknistä valvojaa

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan rakennuttamis­palveluyksikössä, jossa vastaat yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa suurten hankkeiden rakennusteknisistä valvontatehtävistä koko HUSin toimialueella. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii rakennusteknistä tuntemusta, yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on soveltuva tutkinto, esimerkiksi rakennusmestari tai -insinööri.

Edellytämme työkokemusta uudis- tai korjausrakentamisesta, tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti. Toimivassa sairaalaympäristössä tehtävissä rakennushankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi.
Lisätietoja antaa rakennuttamisjohtaja Carl Sirén 050 427 9301.

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen täällä, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi viimeistään 27.3.2020 mennessä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja valinnat on mahdollista tehdä jo ennen hakuajan päättymistä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi