Rakennustyönvalvoja

Päivämäärät Julkaistu 16.1.2019 Hae viimeistään 31.1.2019

Rakennustyönvalvoja

Haemme rakennustyön valvojaa uudis- ja korjausrakentamisen hankkeissamme. Kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen työnkuvaa voidaan laajentaa myös rakennuttamisen tehtäviin. Lopullinen työnkuva on sinusta kiinni!

Kokeneena valvojana pääset heti kiinni mielenkiintoisiin ja haastaviin projekteihin. Mikäli sinulle ei ole vielä kertynyt laajamittaista kokemusta rakennustyönvalvojan tai rakennuttajakonsultin tehtävistä, pääset loistavaan ammattitiimiimme oppimaan uutta ja viemään uraasi eteenpäin, meillä työntekijöiden osaaminen ja kouluttautuminen on keskiössä. Tiimiemme toimipiste sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla.

Työ sisältää monipuolista rakennustyönvalvontaa erilaisissa projekteissa.
Toimenkuvasi on vastuullinen:

  • Rakennustyön valvojana hallitset rakennustyön valvojan tehtävät itsenäisesti.
  • Toimit hankkeiden kosteudenhallintakoordinaattoria ja vastaat tilaajalle terveellisestä rakentamisesta.
  • Toimit projektipäällikkönä ja hoidat projektien valvonnan tilaajan edunvalvojana.
  • Toisinaan toimit myös projektipäällikkönä oman kokonaissuunnitteluryhmämme tai ulkopuolisten suunnittelijoiden ohjaajana.

 

Toivomme sinulta
Insinööri- tai DI-koulutusta sekä kokemusta rakennustyömaalta, rakennusalan sopimus- ja kokouskäytännöistä, projektien johtamisesta, kilpailutuksesta. Valvojan tai RAP/RAPS-pätevyys katsotaan eduksi. Olet ulospäin suuntautunut, yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle
Optiplanissa pääset kiinnostavien ja monipuolisten hankkeiden pariin. Koet motivoituneen ja innostuneen ilmapiirin, johon toivomme sinultakin hyvää, avointa asennetta. Meillä kokenutkin ammattilainen kehittyy edelleen rakennusalan moniosaajana huipputiimissä, jossa on mahdollisuus tehdä hyvää tulosta. Optiplan tarjoaa monipuolisesti uramahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat onnistumisen halu ja vastuullisuus. Tarjoamme myös suuren NCC- konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja antaa
toimialajohtaja Petri Paavilainen, puh. 041 445 1477 tai petri.paavilainen@optiplan.fi

Hae
Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Hakuaika päättyy 31.1.2019.

Optiplan suunnittelee parempaa ja paremmin
Optiplan on valtakunnallisesti toimiva asunto-, toimitila- ja korjausrakentamisen suunnittelija ja asiantuntija. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Laaja-alainen henkilökuntamme koostuu arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun, rakenne- ja elementtisuunnittelun, taloteknisen suunnittelun, energia- ja ympäristösuunnittelun sekä projektinjohtamisen asiantuntijoista. Monialaisilla suunnittelupalveluilla tarjoamme hankkeen kaikki suunnitelmat asiantuntijoiden saumattomassa yhteistyössä. Ympäristöystävällinen ja energiatehokas rakentaminen sekä rakentamistalouden hallinta ovat erityisosaamistamme.

Optiplan on osa NCC-konsernia, joka on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi