Rakennustyönvalvoja

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 3.3.2020 Hae viimeistään 15.3.2020

Rakennustyönvalvoja

Haemme Helsinkiin rakennusalan insinööriä tai mestaria valvomaan tilaajiemme rakennushankkeita. Johdat, valvot ja dokumentoit sopimuksenmukaista työn toteutusta ja toimit tilaajan edunvalvojana. Valvonta kattaa laadullisen, ajallisen ja kustannuksellisen valvonnan. Toimit asiantuntijan roolissa ja työsi on liikkuvaa eri työmailla.

Arvostamme:

  • kokemusta rakennusalasta
  • ammattimaista ja sitoutunutta otetta työhön
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • valmiuksia itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn.

Työssäsi tarvitset myös hyviä tietoteknisiä taitoja sekä ajokorttia. Aiempi valvontakokemus ja valvojapätevyys ovat iso plussa!

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kehittyvässä yrityksessä. Pääset mukaan monipuolisiin rakennushankkeisiin, joissa saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Käpylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Mukavassa työyhteisössämme tueksesi ja kollegoiksesi saat ison joukon rakennusalan ammattilaisia.

Hae meille lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@valvontakonsultit.fi. Hakuaika on 15.3. saakka. Toimithan kuitenkin toimia ripeästi, sillä etenemme prosessissa sitä mukaa, kun hakemuksia tulee.

Vastaan mielelläni kysymyksiisi puhelimitse tai sähköpostitse: henkilöstöpäällikkö Anu Karppinen puh. 050 3133 412, anu.karppinen@valvontakonsultit.fi.

 

 

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi