Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusvahinkotarkastaja, korvausneuvoja

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu Keskinäinen Vakuutusyhtiö
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 3.6.2022 Hae viimeistään 15.6.2022

Rakennusvahinkotarkastaja

(LähiTapiola Pääkaupunkiseudun Korvauspalvelut)

Viimeinen hakupäivä: 15. kesäkuuta 2022

Haemme Pääkaupunkiseudun alueyhtiön korvauspalveluihin omaisuus- ja toiminnan tiimiin rakennusvahinkotarkastajaa. Tehtävänäsi on tuottaa laadukasta omaisuusvahinkojen vahingon määrän oikeellisuuden tarkastusta, sekä neuvotella vahingoittuneiden kohteiden korjauksista tai uusien teettämisestä vahingoittuneen tai tuhoutuneen tilalle. Tehtävään kuuluu myös raportointi korvausjohtajalle, töiden ulkoistaminen ulkopuoliselle tarkastusorganisaatiolle sekä työtehon seuranta ja raportointi tiimin sisällä.

Odotamme sinulta
Tiimipelaajan kykyjä, intohimoa asiakkaan odotusten ylittämiseen, positiivista asennetta ja ennakkoluulottomuutta kokeilla uusia asioita. Sinulla on rakennusinsinöörin tai –mestarin koulutus tai olet näiden opintojen loppuvaiheen opiskelija. Sinulla on valmiuksia omaksua uusia digitaalisia tapoja toimia ja kehittää niitä.

Tarjoamme
Mielenkiintoisen työn tiimissä, jossa lunastetaan konkreettisella tavalla elämänturvayhtiön asiakaslupaus. Kun kiinnostuit, ota yhteyttä! Odotamme hakemustasi 15.6.2022 mennessä.

Lisätietoja
Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa korvausjohtaja Marko Tolonen, puh. 040 726 4152 tai marko.tolonen@lahitapiola.fi

Lisätietoa täällä.

Korvausneuvoja

(LähiTapiola Pääkaupunkiseudun Korvauspalvelut)

Viimeinen hakupäivä: 15. kesäkuuta 2022

Haemme Pääkaupunkiseudun alueyhtiön korvauspalveluihin omaisuus- ja toiminnan tiimiin korvausneuvojaa. Korvausneuvojana huolehdit asiakkaalle parhaan mahdollisen avun vahingon satuttua. Vastaat vahinkojen haltuunotosta ja siihen liittyvästä asiakaskokemuksesta yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Edistät elämänturvastrategian toteutumista myös niin, että opastat asiakkaitamme uusien palvelujemme käyttöön itse tai ohjaamalla heitä LähiTapiolan kollegoillesi. Teemme jatkuvasti työtä asiakkaidemme parhaaksi, jotta heille sattuisi vähemmän vahinkoja.

Osallistut korvauspalveluprosessiin tekemällä korvauskäsittelyä ja opastat asiakkaita vahinkoon liittyvissä kysymyksissä. Korvaushakemuksia tulee käsiteltäväksi verkkopalvelun ja sähköpostin kautta sekä puhelimitse. Pääosa työstäsi on rakennus- ja omaisuusvahinkojen käsittelyä ja näihin liittyvien korvauspäätösten tekemistä.

Odotamme sinulta
Intohimoa asiakkaan odotusten ylittämiseen, positiivista asennetta ja ennakkoluulottomuutta kokeilla uusia asioita. Sinulla on hyvät valmiudet omaksua uusia digitaalisia tapoja toimia ja näin kehittää asiakaskokemusta visiomme mukaisesti. Aiempi kokemus vahinkokäsittelystä ja kiinnostus rakennustekniikkaan katsotaan eduksi, mutta myös muut hakijat huomioidaan.

Tarjoamme
Mielenkiintoisen työn tiimissä, jossa lunastetaan konkreettisella tavalla elämänturvayhtiön asiakaslupaus. Tarjoamme myös etätyömahdollisuuden ja upean työyhteisön. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut kuten lounasetu ja monia työhyvinvointia tukevia palveluja, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja
Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antavat palvelupäällikkö Henriina Öblom, puhelin 040 842 4676 tai korvausjohtaja Marko Tolonen 040 7264152.

Lisätietoa täällä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi