Rakennusvalvoja, rakennuttamisen projektijohtaja/projektipäällikkö

Vahanen Rakennuttaminen Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 3.6.2021 Hae viimeistään 20.6.2021

Rakennusvalvoja ja rakennuttamisen projektijohtaja/projektipäällikkö

Haemme joukkoomme kokenutta rakennusvalvojaa sekä
projektijohtajaa /projektipäällikköä Espooseen

Rakennusvaloja

Tehtävä edellyttää monipuolista työmaavalvonta- tai työnjohtokokemusta sekä sopivaa teknistä koulutustaustaa. Arvostamme kokemusta vaativienkin talonrakennushankkeiden toteutuksen johtamisesta tai rakennusvalvojana toimimisesta. Edellytämme lisäksi hyviä tietoteknisiä ja kirjallisia taitoja. Eduksi tehtävässä ovat alan pätevyydet. Toivomme, että haluat olla kehittämässä kasvavan organisaatiomme toimintaa yhteistyössä työkavereittesi kanssa.

Projektijohtaja /projektipäällikkö

Tehtävänäsi on toimia uudis- ja peruskorjaushankkeiden vetäjänä alkaen suunnitteluvaiheesta ja jatkuen rakentamisvaiheeseen. Lähtökohtaisesti taustasi voi olla moninainen, mutta arvostamme erityisesti kokemusta rakennuttajakonsultin tai tilaajan tehtävistä.

Odotamme sinulta kokemusta ammattirakennuttajien kanssa työskentelystä sekä vähintään 3 vuoden kokemusta vaativien talonrakennushankkeiden johtamisesta joko urakoitsijan, tilaajan tai konsultin roolissa (toimitila- tai asuinrakennus-
kohteissa). Tehtävä edellyttää kykyä asettua tilaajan asemaan, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Toivomme, että sinulla on rakentava asenne ja sitoutuneisuutta asetettuihin tavoitteisiin. Arvostamme RAP- tai RAPS-pätevyyttä.

Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemustesi ja kehittymistoiveidesi mukaan. Oman osaamisen, yhteisten toimintatapojen ja palveluiden kehittäminen sekä yhdessä tekeminen ovat meillä keskeisessä roolissa jokaisella esimiehellä ja asiantuntijalla.

Tervetuloa mukaan osaavaan ja alati kehittyvään joukkoomme! Tarjoamme sinulle itsenäisen työn kasvavassa konsernissamme – meillä pääset rakentamaan uraasi Vahanen-yhtiöiden yli 500 osaajan joukossa ja pystyt hyödyntämään konsernin edut ja mahdollisuudet. Henkilöstöetuihimme kuuluvat lounas- ja puhelinedun lisäksi mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ePassi, sairaan lapsen hoitopalvelu sekä Vahanen Akatemian monipuolinen koulutustarjonta.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi oheisten linkkien kautta viimeistään sunnuntaina 20.6.2021. Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävistä antavat Rakennuttajajohtaja Jouko Rokkonen p. 050 371 7765 sekä Rakennuttajajohtaja Antti Huurre p. 044 973 27 07. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@vahanen.com

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani. Tarjoamme kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita.

Voit lukea lisää osoitteesta www.vahanen.com

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi