Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusvalvontapäällikkö

Hämeenlinnan kaupunki
Sijainti Hämeenlinna
Päivämäärät Julkaistu 4.1.2023 Hae viimeistään 16.1.2023

Etsimme rakennusvalvontapäällikköä johtamaan, kehittämään ja uudistamaan rakennusvalvonnan työtä ja työprosesseja sekä asiakaslähtöisiä palveluja.

Rakennusvalvontapäällikkönä vastaat myös toiminnan tuloksellisuuden kehittämisestä ja toimit lähijohtajana rakennusvalvontayksikössä, infran lupa-asioissa sekä jätehuollon viranomaistehtävissä. Tehtäviisi kuuluu merkittävämpien elinkeino- ja rakennushankkeiden lupavalmistelu.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme toimialueen syvällistä tuntemusta ja laaja-alaista johtamisosaamista sekä yhteistyökykyä, kehittävää työotetta ja muutosjohtamisen taitoja.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä saat ison työnantajan monipuoliset edut, mm. paljon erilaisia liikuntaetuuksia, alennuksia kulttuuri- ja urheilutapahtumiin, Hämeenlinna-aitio HPK:n peleihin, vapaa-ajan mökkejä, työpaikkaruokailuetu sekä lukuisia paikallisten yritysten tarjoamia etuja!

Hämeenlinnassa pääset kehittämään ja kehittymään; sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niin kaupungin prosessien kehittämiseen kuin oman osaamisesi kasvattamiseen koulutuksien kautta, joita tuemme koulutusapurahalla.

Työssä on etätyömahdollisuus sekä mahdollisuus laskea työmatkat julkisilla välineillä työaikaan, kun ajan käyttää työntekoon.

Tervetuloa osaksi Hämeenlinnan väkeä!

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, vastaa ympäristöjohtaja Sari Janhunen hakuaikana ensisijaisesti puhelimella klo 11-13, p. 040 689 7858 tai sähköpostitse sari.janhunen@hameenlinna.fi

Olisiko tässä tuleva duunisi? Testaa soveltuvuutesi ja hae paikkaa täältä > 

Haku on käynnissä 16.1.2023 asti.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat