Rakennusvalvontapäällikön, lupainsinöörin ja tarkastusinsinöörin virka

Turun kaupunki
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 15.5.2020 Hae viimeistään 3.6.2020

Turun rakennusvalvonta hakee

Rakennusvalvontapäällikköä
pysyvään virkasuhteeseen. Turku on vanha ja virkeä kaupunki, jossa rakennusvalvonnan ratkaisuilla on suuri vaikutus rakennetun ympäristön terveellisyyteen, turvallisuuteen ja viihtyisän ympäristön toteutumiseen. Rakennusvalvontapäällikkö johtaa noin 35 henkilön suuruista rakennusvalvontaa, johon kuuluvat lupa- ja tarkastuspalvelut. Rakennusvalvontapäällikkö toimii lain edellyttämänä kunnan rakennustarkastajana sekä rakennus- ja lupalautakunnan esittelijänä rakennusvalvontaa koskevissa asioissa. Rakennusvalvontapäällikkö vastaa rakennusvalvonnan toiminnan ja talouden kehittämisestä sekä toimii laajassa sidosryhmäverkostossa rakennusalan eri toimijoiden kanssa.

Mitä toivomme sinulta?
Tehtävässä edellytetään rakennusalan ylempää korkeakoulututkintoa sekä riittävää kokemusta rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Edellytämme myös hyvää johtamiskokemusta sekä hyvää kirjallista ja suullista viestintäkykyä. Lisäksi arvostamme laajaa osaamista rakentamisen eri osa-alueista sekä asiakaspalveluhenkistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta.

Hae tehtävään tästä

Lisäksi rakennusvalvonta hakee

lupainsinööriä ja tarkastusinsinööriä
pysyviin virkasuhteisiin. Lupainsinöörien pääasiallisena tehtävänä on rakentamiseen liittyvien lupapäätösten valmistelu ja päätöksenteko. Tarkastusinsinööri työskentelee pääasiassa rakentamisaikaisen työmaavalvonnan parissa. Molempiin tehtäviin kuuluu olennaisena osana lisäksi asiakkaiden neuvonta ja ohjaus. Tehtävissä työskennellään yhdessä useiden rakentamisen ja sen eri suunnittelualojen asiantuntijoiden kanssa.

Mitä toivomme sinulta?
Tehtävissä edellytetään soveltuvaa rakennusalan korkeakoulututkintoa taikka aikaisempaa ammatillisen korkea-asteen tai sitä vastaavaa tutkintoa sekä hakuohjeissa tarkemmin kerrottua kokemusta. Lisäksi arvostamme asiakashenkistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta sekä yhteistyökykyä niin ammattilaisten kuin kertarakentajien kanssa.

Hae lupainsinöörin tehtävään tästä

Hae Tarkastusinsinöörin tehtävään tästä

Lisätietoa, hakuohjeet ja myös muut avoinna olevat tehtävät löydät täältä. Haut päättyvät 3.6.2020 ja 27.5.2020.

 

 

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi