Kokeile kuukausi maksutta

Rakennutajainsinööri/rakennusmestari, sähköasiantuntija ja LVIA-asiantuntija

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä
Sijainti Päijät-Häme
Päivämäärät Julkaistu 12.8.2022 Hae viimeistään 21.8.2022

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Suunnitelmissamme on mittavia toimitilahankkeita ja haemme nyt vahvistusta meidän kunnossapitopalveluiden tiimiimme. Etsimme nyt ammattilaisia RAKENNUTTAJAINSINÖÖRI/MESTARIN, SÄHKÖASIANTUNTIJAN sekä LVIA-ASIANTUNTIJAN vakituisiin työsuhteisiin.

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRI/RAKENNUSMESTARIN tehtäviin kuuluu hyvinvointikuntayhtymän omiin tai vuokratiloihin kohdistuvien uudisrakennusten ja peruskorjaus-/muutoshankkeiden sekä väistötilojen rakennuttaminen. Rakennuttaminen sisältää hankkeiden suunnitteluttamista, hankinta-asiakirjojen laadintaa, kilpailuttamista, työmaiden valvontaa sekä rakennuttamisen hankkeiden vientiä loppuun saakka. Lisäksi tarvittaessa tehtäviisi kuuluvat turvallisuuskoordinaattorina toimiminen. Vuokratiloihin kohdistuvissa hankkeissa tehtävänäsi on vuokralaisen edunvalvojana suunnittelun ohjaus ja sopimuksen valvonta. Edellytämme sinulta kokemusta rakennushankkeiden suunnittelusta sekä suunnittelun ja toteutuksen ohjauksesta. Katsomme eduksi hyvän perehtyneisyyden talonrakennushankkeiden rakennuttamisesta sekä toimimisesta sairaalahankkeissa rakennusteknisten töiden parissa.

SÄHKÖASIANTUNTIJANA tehtäväsi on rakennushankkeiden sähkö- ja teleteknisten töiden suunnittelun ohjaus, rakentamisen valmistelun sekä työmaavalvonnan tehtävät. Edellytämme sinulta kokemusta sähköjärjestelmien suunnittelusta sekä suunnittelun ja toteutuksen ohjauksesta. Katsomme eduksi hyvän perehtyneisyyden sähkönjakelu- ja telejärjestelmiin sekä toimimisen erilaisissa hankkeissa taloteknisten töiden parissa. Tehtäviin kuuluu hyvinvointikuntayhtymän omiin tai vuokratiloihin kohdistuvien uudisrakennusten ja peruskorjaus-/muutoshankkeiden sekä väistötilojen rakennuttaminen.

LVIA-ASIANTUNTIJANA tehtäväsi ovat rakennushankkeiden LVIA-teknisten töiden suunnittelun ohjaus, rakentamisen valmistelun sekä työmaavalvonnan tehtävät. Edellytämme sinulta kokemusta LVIA-järjestelmien suunnittelusta sekä suunnittelun ja toteutuksen ohjauksesta. Katsomme sinulle eduksi hyvän perehtyneisyyden ilmanvaihto- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmiin sekä toimimisesta erilaisissa hankkeissa taloteknisten töiden parissa. Tehtäviin kuuluu hyvinvointikuntayhtymän omiin tai vuokratiloihin kohdistuvien uudisrakennusten ja peruskorjaus-/muutoshankkeiden sekä väistötilojen rakennuttaminen.

Nyt on oiva aika liittyä ammattitaitoiseen tiimiimme sillä suunnitelmissamme on monia mielenkiintoisia hankkeita mukaanlukien Padasjoen asumispalveluyksikkö, vammaispalveluiden asumispalveluyksiköt Hollolassa, Orimattilassa ja Lahdessa sekä HUS:n kolmas sädehoitoyksikkö ja RV8:n väistötilaratkaisut osin ja Pelastuslaitoksen-kiinteistöt.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työnkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Jätäthän hakemuksen pian sillä teemme haastatteluja jo hakuajan aikana.

Lue lisää ja hae tehtävää täältä > 21.8. mennessä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Isto Kuolimo
Tuloyksikköpäällikkö
p. 0447195484
isto.kuolimo@phhyky.fi

Raimo Serkelä
Tuloyksikköpäällikkö
p. 0447195443
raimo.serkela@phhyky.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi