Rakennuttaja

TVT Asunnot Oy
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 8.2.2021 Hae viimeistään 26.2.2021

Sinustako TVT Asunnot Oy:n uudisrakentamisen

Rakennuttaja                           

Työskentelet uudisrakentamishankkeissamme monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä yhteistyössä kehittämispäällikön, muun organisaatiomme ja konsulttien kanssa. Valmistelet ja suunnittelet uudisrakentamishankkeita, toimit rakennuttajana, ostat rakennuttamis- ja valvontatyötä sekä laadit ja seuraat rahallisia, laadullisia sekä ajallisia tavoitteita. Laadit hankinta-asiakirjoja ja kilpailutat työt hankintalain puitteissa. Pidät sidosryhmät ajan tasalla hankkeiden etenemisessä.

Sinulta toivomme

Koulutukseltasi olet insinööri ja sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus uudisrakentamisesta tai vastaavista hankkeista, suunnittelusta ja ostamisesta. Hallitset projektisuunnittelun, johtamisen, hallinnan ja valvonnan. Arvostamme rakennuttamisen ja valvonnan kokemusta. Työmaakokemus tai kokemus rakentamisesta ovat sinulle eduksi.

Haluat pitää dokumentit järjestyksessä ja ajan tasalla. Olet innostunut rakentamisesta ja uuden tekemisestä, eikä sinua häiritse haastavimmatkaan tehtävät, vaan otat ne vastaan erinomaisina kehittymismahdollisuuksina. Työssäsi tarvitset omaa autoa.

Arvostamme innostunutta, positiivista ja oma-aloitteista työotetta. Odotamme, että työt hoidetaan suunnitelmallisesti ja määrätietoisesti paineidenkin keskellä – kustannustietoisuutta unohtamatta. Nautit siitä, että sinulla on yhtä aikaa useita, eri vaiheessa olevia hankkeita, ja viet niitä eteenpäin järjestelmällisesti ja periksiantamattomasti. Yhteistyö- ja neuvottelutaidot varmistavat asioiden sujumisen kaikkiin suuntiin.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi Birn+Partnersin rekrytointikonsultti Mona-Maria Ilolalle tämän linkin kautta >

pe 26.2.2021mennessä. Lisätietoja voit kysellä tehtävän sisällöstä meilitse tai soittaa Mona-Marian numeroon 044 383 3333.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi