Rakennuttaja-asiamiehiä

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Sijainti Helsinki, Turku
Päivämäärät Julkaistu 21.5.2021 Hae viimeistään 15.6.2021

Pohjola Rakennus Oy Suomi on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo vuodesta 1989. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.

Haemme nyt voimakkaasti kasvavaan organisaatioomme

Kahta rakennuttaja-asiamiestä

Sijoitut yhtiöhallinnon tiimiin, joka palvelee yrityksessämme sisäisesti hankekehitystä, suunnittelun ohjausta, taloushallintoa ja myyntiorganisaatiota. Ulkoisia kumppaneitamme ovat viranomaistahojen lisäksi mm. pankit, vakuutuslaitokset ja isännöintiyritykset. Työskentelypaikaksi voimme tarjota Sinulle Helsingin tai Turun toimipistettämme.

Työssäsi hoidat itsenäisesti niin KVR-urakkakohteiden, kuin RS-hankkeidenkin yhtiöhallinnollisia tehtäviä, vastaten mm. yhtiöiden päätösten ja sopimusten laatimisesta, kaupparekisteriasioista ja vuosittaisista hallinnollisista rutiineista, kuten toimintakertomusten luonnista ja kiinteistöverotuspäätösten oikeellisuuden tarkistamisesta. Osallistut kiinteistöjen sopimusten laadintaan ja hoidat kiinteistöjen kirjaamisasioita kaupungin ja maanmittauslaitoksen kanssa.
RS-hankkeissa tehtävissäsi korostuu vastuullasi olevat turva-asiakirjojen laadinta, sekä asuntokauppalain mukaisten kokousten järjestäminen, muuttovaiheen tehtävien lisäksi.

Olet kokenut rakennuttaja-asiamies, jolla on tehtävään sopiva koulutus ja useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi energistä, tavoitteellista, itseohjautuvaa ja tarkkaa työskentelytapaa.

Tiiminä olemme osaava, avoin, toisiamme tukeva ja työskentelyämme kehittävä. Toiminnassamme tähtäämme laadukkuuden lisäksi tuloksellisuuteen ja tehokkuuteen. Odotammekin Sinun tuovan tiimin käyttöön oman osaamisesi ja energiasi myös prosessiemme edelleen kehittämiseksi. Huumorintaju ja joukkuepelaamisen taito ovat plussaa.

Tarjoamme itsenäisiä, haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät henkilöstöedut vakavaraisessa yrityksessä. Saat tueksesi tiimin osaamisen, sekä tarvittavat työkalut mahdollistamaan onnistumisesi tehtävässä. Tarjoamme lisäksi tilaisuuden olla osana kasvaa yritystä ja sen tarjoamia monipuolisia mahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Hannele Brotherus,
puh. 040 702 6916.

RS-kohteen asuntokauppalain mukaisten tehtävien hoitamisesta lisätietoja antaa RS-tiimipäällikkö Anu Esselström, puh. 040 043 9669.

Täytä sähköinen hakemus 15.6.2021 mennessä osoitteessa ura.pohjolarakennus.fi

Toimi jo tänään, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

 

Avoimet työpaikat

Useita avoimia tehtäviä

Ramboll Finland Oy
Sijainti Itä-Suomi, Espoo, Jyväskylä, Kokkola, Kuopio, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi