Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttaja-valvoja

Hyvinkään kaupunki
Sijainti Hyvinkää
Päivämäärät Julkaistu 29.4.2022 Hae viimeistään 13.5.2022

Hyvinkään kaupungin tilakeskus hakee jatketulla haulla

RAKENNUTTAJA-VALVOJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Rakennuttaja-valvoja osallistuu hankkeiden suunnittelun ohjaukseen ja rakennuttamiseen, valvoo ja dokumentoi sopimuksenmukaista rakennustyön toteutusta, organisoi vastaanottovaiheen tarkastukset sekä huolehtii takuuaikaisista velvoitteista. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä hankkeen projektipäällikön ja hanketiimin kanssa ja toimii tarvittaessa kohteen turvallisuuskoordinaattorina.

Rakennuttaja-valvoja osallistuu myös hankkeiden valmisteluun, kilpailuksiin ja suunnittelun ohjaukseen sekä rakennuttamiseen hankkeesta riippuen. Työpisteenä on Hyvinkään kaupungintalo ja työalueena Hyvinkään kaupunki. Työaika 36,25 tuntia viikossa. Osittainen etätyöskentely on mahdollista. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä edellytetään vähintään soveltuvaa korkeakoulu- tai aiempaa opistotasoista alan tutkintoa, esim. rakennusinsinööri tai -teknikko, sekä työkokemusta valvontatehtävistä tai vaativista työmaatehtävistä.

Eduksi katsotaan suoritetut pätevyydet (esim. FISE), alan täydennyskoulutukset, julkishallinnon ja sen toimintatapojen tuntemus, yleisten sopimusehtojen ja julkisen hankintamenettelyn tuntemus, korjausrakentamisen kokemus, työturvallisuuden vankka hallinta ja osaaminen, O365 -ohjelmistojen hallinta, suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme kokonaisuuksien hallintakykyä, reipasta ja vastuuntuntoista asennetta, oma-aloitteisuutta ja myönteistä suhtautumista kehitystoimintaan.

Hyvinkään kaupungin tilakeskuksessa työskentelee 50 kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaista. Olemme vastuullinen, dynaaminen ja rohkea kiinteistöalan toimija. Vastuullamme on Hyvinkään kaupungin palvelukiinteistöjen hallinta, kunnossapito ja uudis- ja peruskorjaushankkeiden toteuttaminen. Meille työyhteisö ja työssä viihtyminen on tärkeää. Panostamme tilakeskuksessa vahvasti toimintojen digitalisointiin.

Lisätietoa tehtävästä antaa projektipäällikkö Sami Husu p. 040 670 4317 ja kiinteistöjohtaja Antti Nikkanen p. 040 661 3744.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.5.2022 klo 16 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 437193).

Odotamme hakemustasi!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi