Rakennuttajainsinööri

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 24.6.2020 Hae viimeistään 24.7.2020

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on Helsingin yliopiston omistama in house –yhtiö. Yhtiömme tarjoaa parasta kiinteistöpalvelua yliopistolaisille, opiskelijoista työntekijöihin. Olemme reippaan 300 työntekijän palveluorientoitunut työyhteisö ja teemme työtä onnistuneen opiskelun ja työskentelyn mahdollistamiseksi suurella sydämellä.

Etsimme joukkoomme korjausrakentamisesta kiinnostunutta

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ

hoitamaan Helsingin yliopiston pieniä rakennusprojekteja.

Arjen työsi on arvioida kiinteistöissä esiintyviä korjaustarpeita, vastata rakennusprojektien suunnittelusta ja ohjauksesta sekä rakennuttaa kiinteistössä tehtäviä korjaus- ja kunnossapitotöitä. Rakennuttamisen toimintakäytänteiden tavoitteellinen kehittäminen on osa päivittäistyötäsi.

Työssäsi pääset kehittämään osaamistasi yliopiston kiinteistöissä vaativien teknisten rakennuskohteiden parissa. Työ sopii erinomaisesti kehittymismahdollisuuksia etsivälle rakennuttamisen ammattilaiselle.

Työkulttuuriimme kuuluu valmentava esimiestyö, etätyömahdollisuudet sekä työhyvinvoinnin tukeminen. Työtiimissäsi on vahva tekemisen ja tukemisen meininki. Työpisteesi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Edellytämme, että sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan tutkinto, esim. insinööri tai diplomi-insinööri, sekä jonkin verran aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työotteesi on tavoitteellinen, vastuullinen ja kehittämisorientoitunut. Pärjäät yhteistyötilanteissa hyvien vuorovaikutustaitojesi avulla. Työssäsi tarvitset hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän yliopiston rakennuskannan ja rakennuttamisen kehittämisen ytimessä. Työskentely historiallisten arvorakennusten ja erityiskiinteistöjen parissa tarjoavat sinulle ainutlaatuisen jatkuvan oppimisen mahdollisuuden.

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteystietosi, palkkatoiveesi ja liitä mukaan ansioluettelosi 24.7. mennessä!

Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan syksyn aikana.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan yhteydessä 23.6 – 5.7. välisenä aikana hankepäällikkö Kari Vornaseen kari.vornanen@helsinki.fi, p. 050  434 1757 ja 6.7. – 24.7. välisenä aikana rakennuttamispalvelujohtajaan Henri Jyrkkärantaan, henri.jyrkkaranta@helsinki.fi, p. 045 127 4523.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi