Rakennuttajainsinööri

Lahden kaupunki
Sijainti Lahti
Päivämäärät Julkaistu 3.12.2021 Hae viimeistään 10.1.2022

Tule RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIKSI Lahden Tilakeskukseen 1.2.2022 alkaen. Etsimme osaavaan ja innostuneeseen työyhteisöömme uutta motivoitunutta osaajaa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kehittyä rakennuttajana ja kehittää samalla alan toimintakulttuuria. Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu talonrakennushankkeiden työmaavalvonta, Tilakeskuksen valvontatoiminnan kehittäminen ja muut sovitut rakennuttamistehtävät

Lahden Tilakeskus on kunnallinen taseyksikkö, jonka tehtävänä on huolehtia kaupungin omistamasta toimitilakannasta sekä järjestää kaupunkiorganisaatiolle toimitilat ja niihin sovitut kiinteistöpalvelut. Hallinnassamme on yhteensä noin 500 000 m2 toimitilaa ja liikevaihto on noin 69 milj. euroa. Organisaatiossamme on tällä hetkellä 42 kiinteistöhallinnon, rakennuttamisen ja ylläpitopalveluiden ammattilaista.

Koulutukseltasi olet talonrakennusalan insinööri vähintään opistosta tai ammattikorkeakoulusta, ja merkittävä osuus opinnoistasi on suuntautunut rakentamisen tuotantotekniikkaan. Lisäksi sinulla on kokemusta talonrakentamisen työmaatehtävistä. Arvostamme myös kokemusta työmaahallinnan ohjelmistoista sekä aikataulutekniikoiden tuntemusta. Olet aktiivinen, järjestelmällinen sekä kehityskykyinen. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja viestit selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Otamme huomioon myös vastavalmistuneet hakijat ja tarjoamme mahdollisuutta täydentää rakennuttajainsinöörin tehtävissä tarvittavaa koulutusta rinnan työtehtävien kanssa.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 3 585,98 €/kk. Tämän lisäksi on mahdollista saada aiempaan työkokemukseen perustuvaa lisää.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi sekä liitä hakemukseen ansioluettelosi sekä jäljennökset tehtävän kannalta oleellisista tutkinto- ja työtodistuksista. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä noudatetaan kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS) ja 6 kuukauden koeaikaa.

Rakennuttajainsinöörin tehtävä on uudelleen haettavana. Aiemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon uudessa haussa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta täältä > viimeistään 10.1.2022 klo 15.00.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/tietoja-lahdesta/lahden-tilakeskus/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

 

Yhteystietomme

Rakennuttajapäällikkö Leena Pirttilä puh. 050 658 61,
sähköposti: leena.pirttila@lahti.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi