Rakennuttajainsinööri

Sweco
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 17.12.2021 Hae viimeistään 10.1.2022

Swecon infratoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Sweco on johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Olemme tällä hetkellä mukana Suomen kaikissa käynnissä olevissa raitiotiehankkeissa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Haemme Turkuun

Rakennuttajainsinöörin tehtäviin

Rakennuttajainsinöörin monipuolisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä toimit kiinnostavien ja monipuolisten infrahankkeiden parissa. Tehtäviesi pääpainona ovat infrahankkeiden rakentamisenaikaiset valvonta-, laadunvarmistus- ja dokumentointitehtävät. Toimenkuvasi muodostuu taustasi ja osaamisesi mukaan. Se voi sisältää myös suunnitteluttamista, hankinta-asiakirjojen valmistelua, kustannushallintaa, sidosryhmäneuvotteluja ja takuuajan tehtäviä. Pääset mukaan osallistumaan kiinnostaviin ja monipuolisiin väylä-, katu-, taitorakenne-, vesihuolto- ja teollisuushankkeisiin.

Toimit tiiviissä yhtistyössä projektipäällikön ja asiantuntijoidemme sekä asiakkaidemme kanssa nykyaikaisin työmenetelmin ja -välinein. Yksikkömme on monipuolinen, joustava ja yhteistyöhenkemme on vertaansa vailla.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin >

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Edellytämme rakennuttajainsinöörin tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK-insinööri, DI tai YAMK- insinööri) sekä mm. hyviä vuorovaikutus- ja kirjallisia taitoja. Lisäksi toivomme, että hallitset uusimmat tietotekniset järjestelmät ja -laitteet.

Arvostamme työkokemusta infrarakentamisesta joko rakennuttamisesta, suunnittelutehtävistä tai työmaan toimihenkilötehtävistä. Työkokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin positiivisesta asenteestasi ja halustasi kehittää itsestäsi joukossamme infra-alan moniosaava asiantuntija.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Petri Virtanen, puh. 040 567 8005, petri.virtanen@sweco.fi ja projektipäällikkö Juuso Kallioinen, puh. 040 555 8076, juuso.kallioinen@sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta viimeistään 10.1.2022.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi