Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttajainsinööri

Raision kaupunki
Sijainti Raisio
Päivämäärät Julkaistu 4.2.2022 Hae viimeistään 11.2.2022

Rakennuttajainsinööri

Raision kaupunki

Raision kaupungin kunnallistekniset palvelut hakee rakennuttajainsinööriä vakituiseen virkaan. Rakennuttajainsinööri kilpailuttaa kunnossapidon urakat, valmistelee tarjouspyynnöt sekä osallistuu kunnossapidon työkokonaisuuden valvontaan. Kokonaisuuteen sisältyy talvikunnossapito, kesähoito, taitorakenteet, varusteet ja laitteet sekä puhtaanapitotyöt. Lisäksi rakennuttajainsinööri osallistuu liikenneturvallisuustyöhön, palvelujen kehittämiseen, asiakaspalveluun sekä valmistelee liikennevahinkopäätökset.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai aiempi soveltuva opistotasoinen rakennusalan tutkinto sekä kokemusta toimialaan liittyvistä tehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, asiakaslähtöistä asennetta, kehittämismyönteisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lopullinen toimenkuva tarkentuu hakijan kokemuksen perusteella. Toimeen valittavalla tulee olla ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -rekrytointijärjestelmän kautta 11.2.2022 klo 14.00 mennessä.

Lisätietoja antaa:

kaupungininsinööri Mikko Kunttu, puh. 044 797 1240, mikko.kunttu@raisio.fi

Hae paikkaa linkin kautta: Rakennuttajainsinööri – Raision kaupunki

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi