Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttajainsinööri

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 17.2.2022 Hae viimeistään 16.3.2022

OYS 2030 on uudistamisohjelma, jonka myötä Oulun yliopistollisen sairaalan toiminta ja tilat uudistetaan vastaamaan tulevaisuuden erikoissairaanhoidon haasteisiin. Rakennamme Ouluun kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Muutosvisiomme on, että vuoteen 2030 mennessä OYS on maailman älykkäin sairaala, jossa uusin teknologia, modernit tilat ja ajantasainen osaaminen takaavat tehokkaan ja vaikuttavan, maailman parhaan hoidon. Infrapalvelut -vastuualue vastaa uudistamisohjelman mukaisten uudisrakennushankkeiden rakennuttamisesta ja teknisestä käyttöönotosta.

Haemme Infrapalveluiden rakennuttamispalvelut -vastuuyksikköön rakennuttajatiimiimme toimeen rakennuttajainsinööriä, jonka keskeisenä tehtävänä on vastata erilaisten rakennushankkeiden valmistelu- ja toteutusvaiheiden rakennuttamistehtävistä. Tehtäviin kuuluu myös toimia erillishankkeiden projektipäällikkönä.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä rakennuttajatiimimme ja osaprojektien toimijoiden sekä sisäisten asiakkaidemme kanssa. Toteutamme isot hankkeet yhteistoimintamalleilla, jotka perustuvat aikaiseen integrointiin sekä tiiviiseen ja vuorovaikutteiseen yhteistyöhön palveluntuottajien kanssa. Hankekohtaisesti sovellamme myös ns. perinteisiä urakkamalleja.
Osana rakennuttajatiimiä tehtäväalueitasi ovat mm.

  • tarveselvitykset sekä hankesuunnittelu
  • hankkeiden valmistelevat tehtävät (mm. suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden hankinta sekä tilaajan erillishankinnat)
  • projektien sopimuksen mukaisen toimituksen laadunvarmistus aina hankinnasta vastaanottoon saakka sekä hankkeiden luovutus- ja vastaanottovaiheiden erillistehtävät
  • hankkeissamme käytettävien työkalujen ja menetelmien kehittäminen sekä palveluntuottajien perehdyttäminen

Työ edellyttää aktiivista yhteydenpitoa käyttäjiin, tekniseen henkilöstöön, suunnittelijoihin, rakentajiin sekä yhteistyökumppaneihimme. Työtehtävät tarkentuvat valittavan henkilön kokemuksen ja työtehtävien täsmentymisen myötä.

Eduksi katsotaan käytännön työkokemus ja näyttö rakennuttamisen ja/tai projektinjohdon tehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta, erityisesti suurista investointi- ja rakennushankkeista. Lisäksi arvostamme käytännön kokemusta rakennuttamisesta ja/tai talotekniikan osaamisesta terveydenhoidon ja hyvinvoinnin alalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kokonaisuuksien hallintaan sekä hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, avoimen ja kannustavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut sekä näköalapaikan ja mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamispääomaa valtakunnallisesti merkittävässä suurhankkeessa rakennushankkeiden toteuttajien ja huippuosaajien joukossa. Hakijaa pyydetään esittämään oma palkkatoivomuksensa hakemuksen yhteydessä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on soveltuva diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkinto.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kuukauden koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntalain edellyttämää rokotussuojaa.

Hakeminen

Lisätietoja antaa ohjelmajohtaja Kari-Pekka Tampio, puh. 040 151 4005,
s-posti kari-pekka.tampio@ppshp.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen täältä > löytyvästä Hae työpaikkaa -linkistä. 

Hakuaika päättyy  16.3.2022  klo 14:30

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi