Rakennuttajainsinööri, rakennustöiden valvoja

Partners at Noste Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 9.4.2021 Hae viimeistään 23.4.2021

Rakennuttajainsinööri, Rakennustöiden valvoja

Partners at Noste on kiinteistökehitykseen ja projektinjohtoon erikoistunut konsulttiyritys. Autamme asiakkaitamme kehittämään kiinteistöjä ja johdamme niihin liittyvät kehitysprojektit. Lähestymme hankkeitamme ratkaisukeskeisesti ja parhaita vaihtoehtoja pragmaattisesti etsien.

Hankkeemme keskittyvät pääkaupunkiseudulle sekä kasvukeskuksiin hyvien yhteyksien päähän, kuten Turku ja Tampere. Käynnissä olevia hankkeita on mm uudisrakennuspuolella majoituksen ja pienteollisuuden parissa sekä korjauspuolella toimistorakennusten peruskorjauksia sekä pienempiä muutostöitä niin liike- kuin toimistorakennuksissa.

Haemme käynnissä oleviin ja alkaviin projekteihimme rakennuttajainsinööriä/rakennustöiden valvojaa.

Mitä voit odottaa Nosteelta

Monipuolinen tehtäväkenttä räätälöitynä sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi. Pilke silmäkulmassa toimiva, motivoitunut ja oppimisen nälkäinen tiimi. Tarjoamme kullekin henkilölle sopivaksi räätälöidyt työtehtävät sekä turvallisen ja luottamukseen perustuvan työympäristön. Mielestämme työn tulee olla haastavaa, mutta myös mielenkiintoista ja hauskaa. Me haluamme, että töissä viihdytään.

Odotuksemme sinua kohtaan

Etsimme joukkoomme energisiä ihmisiä vahvistamaan kasvavaa tiimiämme. Olet omatoiminen ja yhteistyökykyinen positiivisen elämänasenteen omaava persoona, joka ei pelkää laittaa itseänsä likoon.

Tehtävä

Rakennuttajainsinöörinä ja rakennustöiden valvojana osallistut muun muassa rakennusprojektien suunnittelun johtamiseen ja läpivientiin niiden alusta loppuun saakka. Toteutusvaiheessa vastaat työmaan valvontatehtävistä, kohteen vaativuustaso riippuu kilometreistäsi. Rakennustöiden valvojan pätevyys on eduksi, muttei välttämättömyys. Me opetamme loput!

Tiimissämme on 10 henkilöä ja toimitilamme ovat Helsingin Kampissa.

Mikäli ilmoituksemme kolahti, lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja kerro meille minkälaista työtä sinä haluaisit tiimissämme tehdä.

Laura Vatanen, laura.vatanen@noste.io, 050-348 9889.

 

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi