Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttajainsinööri / rakennustöiden valvoja ja työmaapäällikkö / työmaavalvoja

Rakennuttajatoimisto HTJ Oy
Sijainti Jyväskylä, Kuopio
Päivämäärät Julkaistu 5.5.2023 Hae viimeistään 19.5.2023

HTJ on yksi Suomen johtavista rakennuttajatoimistoista. Tarjoamme rakennuttamisen, työmaavalvonnan, energia- ja ympäristökonsultoinnin sekä projektinjohdon asiantuntijapalveluita. Kasvatamme onnistumisia rakentamalla toimivia ja viihtyisiä elinympäristöjä yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

Haemme nyt talonrakennuttamisen palveluihimme Jyväskylän ja Kuopion alueille

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ/
RAKENNUSTÖIDEN VALVOJAA

vastaamaan monipuolisten toimeksiantojemme rakennuttamisesta ja valvonnasta. Tehtävä voi sisältää työmaavalvonnan lisäksi esim. suunnittelun ohjausta, urakoiden kilpailuttamista tai kustannusvalvontaa.

 

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ/
TYÖMAAVALVOJAA

vastaamaan työmaan toteutuksesta ja työporukan toiminnasta, jotta projektille asetetut tavoitteet saavutetaan. Työmaan vastaavana työnjohtajana tehtäviisi kuuluu projektin tuotanto, kustannusten ja aikataulujen ohjaus ja valvonta, työturvallisuusasiat sekä työmaahenkilöstön johtotehtävät.

Tutustu tarkemmin tehtäviin osoitteessa htj.fi/ura ja hae viimeistään 19.5.2023.

Tule kasvattamaan onnistumisia kanssamme! HTJ:n sydän on joukko osaavia ja asiallemme omistautuneita asiantuntijoita. Mutkattomassa ja rennossa työyhteisössämme jokaisella on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa monipuolisten tehtävien parissa, osaavat työkaverit ympärillä.

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat