Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttajainsinööri, talonrakennus

Raision kaupunki
Sijainti Raisio
Päivämäärät Julkaistu 6.4.2023 Hae viimeistään 17.4.2023

Haemme Raision kaupungille vakituiseen virkaan kehittämismyönteistä rakennuttajainsinööriä. Rakennuttajainsinööri sijoittuu tilapalveluihin suunnittelu- ja rakennuttamisyksikköön.

Rakennuttajainsinöörin tehtävänä on vastata mm. talonrakentamisen suunnittelu- ja rakennuttamistehtävistä eli

  • hanke- ja esisuunnittelusta yhteistyössä ao. hallintokunnan edustajien kanssa
  • suunnittelijoiden valinnasta, sopimusten laadinnasta ja suunnittelun ohjauksesta
  • rakentamisen valmistelusta, kilpailuttamisesta ja sopimusten laadinnasta
  • rakennusaikaisesta rakennuttamisesta ja työmaavalvonnasta
  • rakennuskohteen valmistumisen jälkeisestä loppuarvioinnista ja taloudellisen loppuselvityksen laadinnasta
  • rakennuttajainsinööri toimii myös rakennustöiden turvallisuuskoordinaattorina.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva opistotasoinen tai ammattikorkeakoulututkinto sekä kokemusta toimialaan kuuluvista tehtävistä. Tehtävässä tarvitaan monipuolista osaamista talonrakennus- ja/tai kiinteistöalan rakennuttamisesta, projektitehtävistä ja sisäilma-asioista.

Arvostamme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, kokonaisuuksien hallintaa sekä julkisen hankintamenettelyn, tilaajavelvoitteiden ja rakennusalan yleisten sopimusehtojen tuntemusta.

Pärjäät joukossamme, kun sinulla on hyvä aktiivinen asenne, etkä pelkää ottaa tehtäviä hoitaaksesi myös oman toimenkuvasi ulkopuolelta. Odotamme sinulta innostunutta ja motivoitunutta otetta työhön ja sen kehittämiseen. Haluat kehittyä itse ja omaat kaikkiaan hyvin laatutietoisen työskentelyotteen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Virka täytetään 15.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden pituista koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti täältä > Kuntarekry.fi -rekrytointijärjestelmän kautta 17.4.2023 klo 12.00 mennessä. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä. Haastatteluja voidaan käydä jo hakuaikana.

Yhteystiedot:
Kiinteistöpäällikkö Ari Jalonen, puh. 0405154884
Tekninen johtaja Timo Oja, puh. 0401838068
Sähköposti: etunimi.sukunimi@raisio.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat